Oturduğu apartmanın önüne bina dikmek isteyen mimar Özdemir'i Anıtlar Kurulu'na şikayet eden ünlü şovmen, olayı programındaki skeçlere de malzeme yaptı
Ünlü şovmen Okan Bayülgen, oturduğu Doğan Apartmanı'nın karşısına bina yaptırıyor diye Anıtlar Yüksek Kurulu'na şikayet ettiği mimar Seyhan Özdemir'i, televizyondaki 'Disko Kralı' programında yer verdiği skeçlerde de güldürü malzemesi haline getirdi. Bayülgen'in, skeçlerindeki 'Hamdi' tiplemesiyle mimar Seyhan Özdemir'i kast ettiği iddia edildi.
MANZARA KAPANACAK
Medya kralı ve muhabbet kralı diye anılan Okan Bayülgen'e bugünlerde 'kavganın kralı' da deniyor. Başarılı şovmen, İstanbul'da oturduğu Doğan Apartmanı'nın önündeki arsayı alarak, buraya bina yapmak isteyen ünlü mimar Seyhan Özdemir'le uzun süredir kavgalıydı. Özdemir'in inşa edeceği binanın kendi oturduğu apartmanın manzarasını kapatacağı için bina sakinlerini de örgütleyen Okan Bayülgen, mimar Seyhan Özdemir'i Anıtlar Yüksek Kurulu'na şikayet etmişti.
AUTOBAN VE E-5
Ama Okan Bayülgen bununla kalmadı. Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan çıkacak kararı beklerken boş durmayan sanatçı, intikam almak için 'Disko Kralı' adlı programında mimar Seyhan Özdemir'i skeç konusu haline getirdi. Üç bölüm halinde yayınlanan Hamdi isimli skeçlerdeki kişinin aslında Seyhan Özdemir olduğu iddia ediliyor. Bayülgen, Özdemir'in şirketi Autoban'ın adını programında E-5 olarak değiştirdi.
Bayülgen'in 'Disko Kralı' programındaki skeçlerde, mimar 'Hamdi' mininimal projeler yaratmaktan ve garip isimli ödüller almaktan gurur duyan bir karakter olarak ekrana yansıtılıyor.
