Fuarda Yeni Asır coşkusu büyüyor

80. İzmir Enternasyonel Fuarı'nın bu yıl da en büyük ilgi çeken köşelerinden biri Yeni Asır standı oldu



FATİH ABACIOĞLU (HABER MERKEZİ)
80. İzmir Enternasyonel Fuarı'nın bu yıl da en büyük ilgi çeken stantlarından biri Yeni Asır standı oldu. 117. yaşını kutlayan Yeni Asır standında, ziyaretçiler hem süpriz hediye yağmuruna tutuluyor hem de Turkuaz City sanatçılarından Mikrop'un şovuyla ve Koray Güler ile Şenay Gökdemir'in şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşıyor. Standı ziyaret eden binlerce kişi, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin başlattığı ve Yeni Asır'ın destekçisi olduğu, 'Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım' kampanyasına da destek veriyor. Yeni Asır standına 25 kapak getiren herkese Tansaş'tan, içinde Yeni Asır'ın yanında bir Colgate diş fırçası, Colgate diş macunu, el temizleme jeli ve çocuklar için minik sürpriz oyuncakların yer aldığı bir paket hediye ediliyor.
SÜRPRİZ HEDİYELER
Kaskatlı Havuz arkasındaki Yeni Asır standındaki yarışmalara katılan ziyaretçilere tanınmış markalardan sürpriz hediyeler veriliyor. Çığlık yarışması, sandalye kapmaca, dans yarışması, balon yarışması ve şarkı yarışması geceye renk katıyor. Fuar ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatan Mikrop'un düzenlediği yarışmalarda kazananlara birbirinden güzel armağanlar dağıtılıyor. İşte Yeni Asır standında okuyucuları bekleyen sürpriz hediyeler: Gençiz-FTS Fuarcılık, Toprak Güvenlik firmasının destekleri ile hazırlanan stand, Turkuaz Maksim'den her gün bir çifte Mikrop mönü, Han Tiyatrosu'ndan her akşam yeni sezon tiyatro bileti, Karaca Sineması'ndan her akşam bir çifte sinema bileti, Barçın Spor'dan sürpriz hediyeler, Ege Sini'den her akşam 2 tepsi baklava, 1 tepsi su böreği, DETEL'den cep telefonu, Alfemo Mobilya'dan her gün bir halı, Central Hospital'dan her akşam 1 kişiye ücretsiz ön check up, Sports Park'tan 10 adet bir aylık hafta sonu üyeliği, Pınar'dan sürpriz hediyeler, Kafkas Kestane Şekerleri'nden sürpriz paket, İZELTAŞ'tan her gün bir kişiye el aletleri seti, Menderes Tekstil'den her gün bir kişiye çift kişilik nevresim, Aykut Yenice Restoran'dan her akşam 2 kişilik balık mönü, Balçova Kaya Termal Otel'den her gün bir çifte açık büfe kahvaltı, Mert Optik'ten her gün bir güneş gözlüğü, Ömer Adil marka temizlik ürünleri seti, Ercan Boncuk'tan kadınlar için her gün iki kişiye gümüş kaplama broş, Platin Kuaför'den her gün bir kadına saç kesimi, Doruk Medikal'den buz jel ve Turkuvaz Dağıtım ve Pazarlama'dan küçük çocuklara kalem, çıkartmalar ve süpriz hediyeler.
Habercilikte 3 asrın tanığı olan Yeni Asır, İEF'de Basmane, Montrö, Lozan, Kahramanlar kapılarındaki standlarında, okuyucularına bir sonraki günün Yeni Asır Gazetesi ile buluşma imkanını sağlıyor. Bu stantlardan ertesi günün Yeni Asır'ını alanlara, Keskinoğlu Grubu bünyesindeki Ravika'dan 3 lira değerindeki yüzde 100 zeytinyağlı sabun hediye ediliyor.
Fuara özel programlar
Yeni Asır TV, fuara özel programlar hazırladı. Yeni Asır TV'de hergün saat 15.00'te Esin Sayın fuardan konuklarını ağırlıyor. Akşam 19.45'te ise, ana haber sonrası fuardaki gelişmeler Engin Kırbiç'in sunumuyla izleyicilere aktarılıyor. Yeni Asır ile aynı standı paylaşan Radyo Turkuvaz da 15-18 Eylül tarihleri arasında fuardan gerçekleşecek canlı yayınlarla dinleyicilerini müziğe doyuracak.
BUGÜN
Yeni Asır Standı'nda bugün ünlü şovmen Mikrop yine fuar ziyaretçileriyle birlikte olacak. Mikrop Hikmet'in yanı sıra Koray Güler ve İkiçeşmelik Perküsyon Grubu dinleyicilerini coşturacak.
Onur konuğu Denizli
Vatandaşlar, 80. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, kentin tanıtımının yapılacağı ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceği Denizli standına büyük ilgi gösteriyor

TOLGA TEKİN (HABER MERKEZİ)
80. İzmir Enternasyonel Fuarı'nın bu yılki onur konuğu ili, Denizli oldu. Denizli Valiliği, Denizli Belediye Başkanlığı, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Esnaf Odaları Birliği ve İhracatçılar Birliği işbirliğiyle 8-18 Eylül tarihleri arasında, 10 gün boyunca tanıtım çalışmaları yapacak olan Denizli, fuara damgasını vuracak.
GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Fuar 1 nolu holde bin 755 metrekarelik alandaki Denizli standının açılış kurdelesini Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan birlikte kesti. Açılış kurdelesinin koyun tüylerinin kesildiği "kırkma makası" ile kesilmesi dikkat çekti.

HATIRA FOTOĞRAFI

Denizli Valisi Demir ve Belediye Başkanı Zolan, bakanlara stantları ve fuara katılan Denizlili kuruluşları tanıttı.
Yıldırım ve Ergün'e Denizli leblebisi ikramından sonra tek tek stantları gezerek bilgi alan protokol, daha sonra hep birlikte Denizli Hol'ü girişindeki üç boyutlu Horoz heykelinin önünde gazetecilere hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan Denizli Holü'nün girişinde vatandaşlara Denizli'nin simgesi olan 'horoz' şeklinde şekerler ve beyaz havlu hediye edildi.
Fuar alanında toplam 48 kuruluşun, fuar süresi boyunca Denizli'nin tanıtımını yapacağı belirtildi

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Denizli fuar alanında, Denizli Türk Halk Müziği dinletisi, Buldan el dokuması tekstil ürünleri defilesi ve Denizli Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçısı Yeşim Dağlı, Hakan Eyiden konseri, Denizlili şair Şerif Kutludağ'ın şiir dinletisi ve imza günü ile Denizli'nin UNESCO ödüllü sanatçısı Hayri Dev'in sahne aldığı ilk gün, çeşitli folklor gösterileri ile renkli geçti.
Denizli fuar alanında bugün 18.00-20.00 saatleri arasında Denizlili şair Şerif Kutludağ'ın Denizli Belediyesi Standı'nda "Şiirlerle Denizli" kitabının dağıtımı ve imza günü yapılacak. Saat 20.00'de ise Denizli Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Sanatçısı Hakan Eyiden konseri gerçekleşecek. Yarın ise saat 20.00'de Denizli Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçıları Yeşim Dağlı ve Hakan Eyiden konser verecek.
Yeni serisiyle 'Dalan' yerini aldı
İzmir'de kurulduğu 1941 yılından bu yana zeytinyağlı sabun tecrübesi ile sektöre sürekli yeni ürünler kazandıran Dalan, bu sene 18. kez katıldığı İzmir Fuarı'nda, yeni kişisel bakım serisini ziyaretçileriyle buluşturdu. Dalan'ın geniş ürün yelpazesinde bulunan ürünleri sergileyip satış yapacağı fuarda yüzde 100 zeytinyağlı sabundan, defneli ve nemlendirici güzellik sabunlarına, zeytinyağı içeren nemlendirici ve koruyucu yoğun bakım kreminden onarıcı şampuan ve saç kremine, 24 saat nemlendiren duş jellerinden hızlı emilen vücut yağları ile tıraş kremlerine kadar yüzlerce ürün yer aldı.
Ege-Koop'tan, cazip fuar fırsatları
Ege-Koop, İzmir Fuarı'nda bin lira peşinat ile herkesi konut, villa ve işyeri sahibi yapacak. Ege-Koop, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda açtığı stantla yine en çok ziyaret edilen duraklardan oldu. 100 bin kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop, 80. İEF'ye özel 'Bin lira peşinatla ev, daire, işyeri sizin' kampanyası ile dikkat çekti. "Konuta yatırım, her zaman kazandırır" diyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, fuar ziyaretçilerine sunulan bu özel fırsatın kaçırılmaması gerektiğini belirtti. 3 özel kampanya düzenlediklerini açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2012 yılında yerleşime açılacak olan 395 konuttan oluşan Ege-Koop 25. Yıl Konutları, Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'nın yanı sıra Ege-Koop Dünyaevi Alışveriş Merkezi'nde yer alan işyerlerinin bin lira peşinatla satışa sunulduğunu belirtti. 80. İEF'de Lozan Kapısı yakınında yer alan Ege-Koop standı uygun koşullarda mülk sahibi olmak isteyenlerin akınına uğradı.
Media Markt, yeni kampanyalarını tanıtacak
Avrupa'nın dev elektronik zinciri Media Markt, bu yıl ilk kez İzmir Fuarı'nda yer alacak. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Media Markt, 16-17 ve 18 Eylül tarihlerinde standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Firma ve ürün tanıtımlarına yer verilecek olan stantta bilgilendirici broşürler de dağıtılacak. Çok özel kampanyalarıyla tüketicilerin tercihi olan Media Markt, fuardaki standında yeni kampanyaları hakkında da tüketicileri bilgilendirecek.
Gerede'ninAşk Töre(N)leri sergisi açıldı
Bennu Gerede, "Aşk Töre(N)leri" adlı fotoğraf sergisini yarın Uluslaraası İzmir Fuarı'nda sanatseverlerin beğenisine sunacak. İzmir Sanat Merkezi'nde saat 19.30'da gerçekleştirilecek sergide, 16 fotoğraf yer alacak. Aşk Töre(N)leri sergisi, 18 Eylül'e kadar ziyaret saatleri içinde ücretsiz olarak gezilebilecek.
Buca Belediyesi standına büyük ilgi
Buca Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da İzmir Enternasyonel Fuarı'nda açtığı stantla ilgi odağı oldu. Ziyaretçilerle buluşan Belediye Başkanı Ercan Tatı, fuara katılmaktan dolayı memnun olduklarını anlattı. Buca'da yapılan çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılacak büyük projeleri de anlatan Başkan Tatı, "Buca, tarihi geçmişi ve turistik özellikleriyle de İzmir'in önemli bir ilçesi. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak Şirinyer'deki dev kompleksimiz, ilçeye ulaşımı rahatlatacak 'Uçan yol ve tramvay projesi' ile Buca önümüzdeki yıllarda daha çok ziyaretçiyi ağırlayacak" dedi.
Uluslararası İzmir Fuarı'nda Buca Kent Konseyi de çalışmalarını halka anlatıyor. İzmir Fuarı'nın ilk gününde Sanatçı Birol Çün, standı ziyaret edenlerin karikatürlerini çizdi. İlk olarak Başkan Ercan Tatı'nın eşi Oya Tatı'nın portresini çizen Sanatçı Çün, 17 Eylül'de de Buca Belediyesi standında katılımcılarla buluşacak.
'Bavul' bugün İsmet İnönü'de
İzmir Fuarı, bu yıl birbirinden güzel sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Melda Gür, Nuri Gökaşan, Volkan Severcan ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı 'Bavul' isimli oyun, bugün İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde saat 21.00'de sahnelecek. Ücretsiz oyunla ilgili davetiyeler İsmet İnönü Sanat Merkezi gişesinden temin edilebilecek.
Bu akşam Grup 84 konser verecek
80. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında 10-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Yonca Gençlik Konserleri'nin ilk konuğu Grup 84 olacak. Bu akşam Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacak Grup 84, müzikseverleri müziğe doyuracak. Yonca Gıda sponsorluğunda gerçekleşecek Yonca Gençlik Konserleri kapsamında 11 Eylül'de Grup Model, 12 Eylül'de Ziynet Sali ve 13 Eylül'de Hande Yener sahne alacak. Konserler saat 21.00'de başlayacak.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.