‘YEMEKLERIN EFENDİSİ’

Denizli Babadağ’da dostlarına hazırladığı lezzetli yemekler nedeniyle adı “Yemeklerin Efendisi”ne çıkan Ayşe Sürücüoğlu, girişimcilik eğitimi aldı, 43 yaşında işinin patronu oldu

Hamur işlerinden yaprak sarmasına, içli köfteden çiğ köfteye, ekmek arası dönerden gözlemeye, baklavadan künefeye kadar 30 çeşit menü hazırlayan işletmeci Ayşe Sürücüoğlu, KOSGEB'in hibe kredisinden de faydalanmak için proje hazırladı. Sürücüoğlu, "10 gün boyunca Denizli'den Babadağ'a girişimcilik eğitime gidip geldim. Yemek ve gıda üzerine bir işyeri açmak en büyük hayalimdi. Eğitim bitince işyerimi açtım" dedi.

EVİNDE HAZIRLIYOR

Sürücüoğlu, "Kullandığım tüm malzemeleri semt pazarlarından en taze ve uygun fiyata temin ediyorum. Sadece işyerinde kullandığım tost ekmeği dışardan geliyor. Diğer tüm malzemeleri kendim hazırlıyorum, pişiriyorum. İşyerimi açalı on ay oldu. İşlerim çok iyi, ev ve işyerlerine servis de gönderiyorum. Kadınların özel günlerine ve toplantılarına ikramlar da hazırlıyorum. Dostlarım bana 'Yemeklerin Efendisi' diyordu. Restoranıma da aynı ismi verdim" diyor.

HASAN DURNA

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.