Bornova’ya gelen damak tadı Şanlı Kebap

Şanlı Kebap, önce Keresteciler Sitesi’nde hizmet vermeye başladı. İkinci şubesini ise Forum Bornova’da açtı. Şanlı Kebap’ta ana ürün olan kebap yüzde yüz kuzu etinden zırhla çekilerek yapılıyor. Gerçek kebap lezzetini tatmak isteyenlerin adresi Şanlı Kebap

1998 yılında Keresteciler Sitesi'nde 3-5 masa ile başlayan Şanlı Kebap Ocakbaşı'nın lezzet yolculuğu bugün Forum Bornova Tat Mahal'de 2. şube ile devam ediyor. Forum Bornova'daki 2. Şube 2016 yılında faaliyetine başlamış olmasına rağmen kısa sürede lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmuş. Keresteciler Sitesi'nde 60-70 kişi, Forum'da 140 kişi kapasite ile hizmet veriyor. Şanlı Kebab'ın ilk yeri olan Keresteciler Sitesi'nde mekan ahşap, sıradan bir hizmet yeri... Mekanda Ocakbaşı kültürü yaşatılıyor ve sadece öğle saatlerinde hizmet veriyor. En büyük özelliği, yemek servisi, gündüz saat 3'te ürünler bitmiş oluyor. Kuyrukta aç kalma ihtimaliniz var.Bunca yıldır aynı kalite ve lezzeti koruyan mekanın, başarılarının sırrını Şanlı Kebap'ın çocukluğundan itibaren bu işin içinde yetişen genç başarılı işletmecisi Murat Acar şöyle açıklıyor: "Kaliteli ürün kullanıyoruz, işimizi severek hakkını vererek yapıyoruz. Restoranlarımızda samimi bir ortam var. Etin en iyisini, kullandığımız malzemelerin taze doğal yöresinden olmasına dikkat ediyoruz. Eti en iyi şekilde terbiye ediyoruz ve pişiriyoruz. Müşterilerimiz ne yediğini bilmekte parasının hakkını fazlasıyla alıyor."

GERÇEK KEBAP LEZZETİ

Şanlı Kebap'ta ana ürün kebap ürünleri yüzde yüz kuzu etinden zırhla çekilerek yapılıyor. Gerçek kebap lezzetini tatmak isteyenlerin adresi Şanlı Kebap. Et şiş bonfileden yapılıyor, et şişi de en yumuşak lezzetinde, mükemmel, mutlaka tatmalısınız. Beyti Sarma, Ali Nazik, pide çeşitleri, çorba çeşitleri de bulunuyor. Forum Bornova'da günlük, mekana özgü meze çeşitleri mevcuttur. Haydari, Antep ezme, pancar, atom.. Ara sıcaklar da içli köfte ve fındık lahmacun. Tatlı olarak da havuç dilimli baklava ve dondurmalı irmik mevcut. Murat Acar genç dinamik bir, girişimci, başarılı bir işletmeci. Küçüklüğünden itibaren çırak olarak başlamış bu işi sevgisini ve ruhunu katarak yapıyor. Aslan Şanlıurfalı, Şanlı Kebap'ta büyümüş... Aynı zamanda kebap ustası olacağı ocağa bizzat giriyor. Eli, Aziz Barak ustadan almış. Kardeşleri Süleyman ve Cüneyt Acar ile birlikte işletiyorlar. Önümüzdeki dönemde şubeleşme ve markalaşma yolunda ilerlemeyi planlıyorlar. Önce Karşıyaka Mavişehir bölgesinde sonra, İzmir'in genelinde zincir marka olmayı planlıyorlar.

MUTLU VE HUZURLU

Bu sektörde başarılı olmak için büyük yatırımlar, pahalı dekorasyonlar yapmaya gerek yok. Şanlı Kebap gibi işini sevgiyle iyi yaparak müşteriyi önemseyip en iyi malzemeyle kaliteli, lezzetli ürün ortaya çıkartarak da başarılı olunur.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.