Termal serasından gelen Ege lezzetleri

Balçova Termal Tesisleri’nin seralarında yetişen sebze, meyve ve Ege otlarından oluşan özel lezzetler ödüllü garsonlar tarafından servis ediliyor. Bu lezzetleri sadece otel müşterileri değil isteyen herkes tadabiliyor

Yunan mitolojisinde Miken Kralı olarak bilinen Truva Savaşı'nın ünlü komutanı Agamemnon'un adıyla anılan İzmir'in Balçova ilçesindeki Termal Tesisler, şifalı sularıyla 2 bin 500 yıldır birçok hastalığa şifa dağıttığı gibi lezzetleriyle de dikkat çekiyor.
Balçova Termal Tesisleri'nin Yiyecek İçecek Bölümü sadece konaklamaya gelen yerli ve yabancı turistlere değil tüm halka açık hizmet veriyor. Tesisin mutfağının en önemli özelliği ise yemeklerde 4 adet büyük serada yetişen organik ürünlerin kullanılması.
Tüm sebze meyve ve Ege otlarının yetiştiği seralardan gelen malzemelerden hafta içi her gün 500 kişilik çıkan yemek miktarı, hafta sonları ise düğün, dernek toplantıları ve tatilcilerin yoğunluğu nedeniyle 2 bin kişiye kadar ulaşıyor. Tesiste açık büfe olarak sabah, öğle ve akşam yemeklerinde 12 çeşit sıcak yemek, 30 çeşit zeytinyağlı ve 15 çeşit tatlı çıkıyor. Sabah kahvaltısında ise tüm ürünlerin her türünden toplam 100 çeşit lezzet sunuluyor.
DETOKS İÇECEKLER DE VAR
Tesise gelen misafirler hiçbir yerde bulamayacakları sürpriz yemeklerle karşılaşıyor.
Sürpriz lezzetlerin sunulduğu tesiste içerisinde lezzetli Ege otlarının bulunduğu "levrek sarma" ve "enginar tatlısı" ile tamamı kırmızı etten oluşan termal special kebap büyük beğeni topluyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu restoran bölümünün kapasitesi ise oldukça geniş bir alana sahip. Kapalı alan 350 kişilik olmak üzere açık alanla birlikte bini aşkın kişiye hizmet verebiliyor. Canlı piyano dinletisi eşliğinde doğayla iç içe bir ortamda sunulan lezzet şöleninde hoşça vakit geçiren misafirler için ayrıca A'lacarte bölümü ise günün her saati hizmet veriyor. Restoran bahçesindeki ağaçların arasına kurulan otantik Aktar Cafe'de ise çeşitli detoks ürünü içecekler ve doğal ürünlerin sunumu yapılıyor.
KALİTELİ VE UCUZ
Sunulan lezzetler uygun fiyata sunuluyor.
Dışarıdan gelen kişiler için açık büfe kahvaltı 30 liradan sunulurken, yine açık büfe olan öğle ve akşam yemekleri 60 liradan sunuluyor.
ÖDÜLLÜ AŞÇILAR
Yiyecek İçecek Bölümü'nün büyük çoğunluğu ödüllü ve profesyonel aşçılardan oluşuyor. Şef Serkan Kamacılar yönetimindeki mutfak bölümünde 30 aşçı çalışırken servis elemanlarıyla birlikte mevsimine göre 100'e yakın personel hizmet veriyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.