CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, yarın gerçekleştirilecek ilçe kongresinde aday olduğunu belirterek, "Tüm mahallelerde delege seçimleri sürecinde yaşadığımız birliktelikleri, 2014'ü hazırlayacak yapıyı, 8 Nisan'da başlatacağız" dedi.
HEDEF, YEREL SEÇİMLER
Ölçer, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında 8 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu söyledi. Ölçer, "Örgütümle birleştiğim zaman heyecanım bir kat daha artıyor. İki buçuk yılı geride bıraktık. Sizlerden aldığım bu enerji ve heyecanla göreve devam etmek istiyorum. Yanımda olduğunuz ve yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum" dedi. 270'den fazla ilçe delegesinin imzalı desteğini aldığını öne süren Ölçer, Bayraklı'da yeniden iktidar olmak ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Başbakan yapmak için yola çıktığını belirterek, "Göreve gelir gelmez esnaftan vatandaşa kadar herkese ulaştık. Herkesin elini sıktık, yakın ilişkiler kurduk. Bir referandum ve genel seçim atlattık. İlk günden bu yana örgüt ve Levent Ölçer olarak arada çok büyük bir fark, bilgi, tecrübe ve deneyimimiz var. Partimize üye olmayı kolaylaştırdık. Üye sayısını 8 binden 12 bine çıkarttık. İlçe başkanlığımızın kapısını açtık. Kimseye randevu vermedik. Gelen herkes bana kolaylıkla ulaştı. Bu ilişkilerimiz ve çalışmalarımız ileriki döneme de aktaracağız" dedi.
2014'te yapılacak yerel seçimler öncesi taban çalışmasını başlatacağını ifade eden Ölçer, "Mahallelerdeki örgütlü yapılar güçlenecek. Çalışmalarımızı üyelerin daha fazla söz sahibi olduğu, sandık örgütlenmesi düzeyine çekeceğiz. Tüm mahallelerde delege seçimleri sürecinde yaşadığımız birliktelikleri, 2014'ü hazırlayacak yapıyı, 8 Nisan'da başlatacağız. Belediye Başkanımızla birlikteliğimizi parti yararına kulandık. Yapmış olduğu çalışmalar da bizi güçlendiriyor" diye konuştu. Ölçer'e kongrede rakip olan Yusuf Metin de basın toplantısında hazır bulundu. Ölçer ve Metin ellerini havaya kaldırarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Ölçer ilçe binasındaki toplantının ardından partililerle birlikte Bayraklı sevgi yolundan Atatürk anıtına yürüdü. Ölçer, anıt önündeki bir dakikalık saygı duruşunun ardından yoğunluk nedeniyle ilçe binasına giremeyen partililere seslendi. Ölçer şöyle konuştu: "Bana sokakta dolaşırken partililerim 'bizleri o makamda çok iyi temsil ettin. Partide huzuru barışı hakim kıldın' diyor. 20 yıldır bu partide siyaset yapıyorum. Partim bana Büyükşehir Belediye meclis üyeliği, Başkan yardımcılığı ve en son ilçe başkanlığı verdi. Getirebilecek en büyük noktaya getirdi. Şimdi bu bilgi ve birikimimle ikinci kez görev almak istiyorum."
