Opera sanatçısı İzmirli ikiz kardeşler Didem ve Sinem Balık, İzmir'de ilk açık hava konserlerini Alsancak Vapur İskelesi önünde verdi
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın daveti üzerine hemşerileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan Didem ve Sinem Balık, performanslarıyla göz doldurdu. Türk Müziği'nin Taş Bebeği Gönül Yazar'ın da konuklar arasında yer aldığı konseri büyük bir kalabalık da çimler üzerinde izledi.
SEVGİ GÖSTERİSİ
Efem, Yalgızam Yalgız, Ayrılık, Ah bir Ateş Ver, Lüküs Hayat, Hürmüz gibi eserleri repertuarlarına alarak Türkçe eserlerden örnekler veren İkiz kardeşler, Evita Müzikali'nden Don't Cry, Money Money, Over The Rainbow gibi Bradwey Müzikalleri'ni de seslendirdiler. İzmirliler Balık kardeşleri konser sonrasında ayakta alkışlandı.
COŞKULU BULUŞMA
İzmirli ikiz opera sanatçısı Sinem ve Didem Balık kardeşler Konak Belediyesi'nin düzenlediği konserde hemşehrileriyle buluşmanın coşkusuyla saatlerce sahnede kaldılar. İzmirli sanatseverler sanatçı kardeşlerin şarkılarına eşlik etti. Akşam saatlerinde havanın güzel olmasını fırsat bilen İzmirliler sanatçıları çimlerin üzerinde sere serpe dinlemenin keyfini çıkardılar. Güzel sesleri ve mütevazı tavırlarıyla İzmirlilerin gönüllerinde taht kuran sanatçılar şarkılarıyla konsere renk kattılar.
HASRET GİDERDİLER
Türkiye`de ilk ikiz opera sanatçıları olan İzmir doğumlu mezzo soprano Didem Balık ve soprano Sinem Balık, gece boyunca Türkçe şarkıların yanı sıra Broadway müzikalleri, Fransız Chanson'ları, İtalyan Napoliten'leri ve Almanca şarkılar seslendirdiler. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, belediye meclis üyeleri ve binlerce sanatseverin izlediği konsere katılımın çok büyük olmasını sevindirici bulduklarını belirten Didem ve Sinem Balık kardeşler, konser sırasında yakınlarıyla, dostlarıyla ve okul arkadaşlarıyla da hasret giderdi. Ünlü ikizler, yine birlikte olma sözü verdi.
