ATV'nin reyting rekortmeni yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ekranlara gelen Milyoner'de Japon yarışmacı Kohei Muranaga Milyoner stüdyosunda herkesi gülümsetti. Hareketleri ve konuşmasıyla yarışmaya adeta damga vuran ve ilgiyle takip edilen Kohei, kendini yerlere attı.
YERLERE UZANARAK ILAN ETTI
Yarışmanın ilk anlarında enerjisi ile herkesi gülümseten Kohei, Japon selamı vererek gösterdiği saygıyı yere uzanarak herkese adeta ilan etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu. O ilginç anlarda ise ne yapacağını bilemeyen Ünlü sunucu Oktay Kaynarca ise Allah'a avuç açarak dua etti. Yarışmacının tavırlarına karşılık olarak sadece gülmekle yetinen ünlü sunucu Oktay Kanarca, saygısını göstermek adına yere uzanarak selam veren Japon yarışmacıya "Kurban olayım kalk" sözleri ile karşılık verdi.
'DAHA BÜYÜK BİR ÖDÜL'
Yarışmaya 5 bin TL ile veda eden Kohei, "Japonsan akıllı adamsın ama yapamadım" dedi. O sözlerine karşılık gülerek cevap veren Oktay Kaynarca ise restoranına geleceğim diyerek karşılık verdi. Yarışmada eğlendiğini ve paradan ziyade bu anları yaşamanın kendisi için büyük bir ödül olduğunu söyleyen Kohei, "Sizinle tanışmış oldum, çok güzel oldu" dedi.

