• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.03.2017, 00:00

Tom Hanks'ten kitap sürprizi

Oscar ödüllü usta aktör Tom Hanks daktilolar üzerine öykü kitabı yazdı. Sevilen oyuncunun evinde daktilo koleksiyonu olduğu daha önceki röportajlarından biliniyordu fakat daktilo sevdasının kitap yazacak kadar büyük olduğu yeni öğrenildi. Tom Hanks kitabın 17 farklı öyküden oluşacağını söyledi. Oscar ödüllü ünlü oyuncu 2015 yılından beri her gün sessiz sedasız kitabını yazdığını açıkladı. Oyuncunun Uncommon Type: Some Stories adlı kitabı şu an sadece İngilizce olarak raflarda satışa sunuldu.

Jennifer Aniston hamile iddiası

Çocuk doğurmak istemediği için yıllar önce Brad Pitt ile boşanan Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston hakkında Kathy Hilton tarafından ilginç bir Tweet paylaşıldı. Paris Hilton'un annesi Kathy Hilton, televizyon karşısında Oscar gecesini izlerken Twitter'da "Jennifer Aniston bu gece çok güzel görünüyor, size söylüyorum kızı olacak. 100%" paylaşımında bulundu. Bir takipçisinin Jennifer Aniston ile hamile olan Natalie Portman'ı karıştırmış olabileceğini söylemesi üzerine Kathy Hilton "Natalie'den bahsetmiyorum" cevabını verdi.

Jay Z de konserleri iptal etti

Müzik dünyasının beğenilen çiftlerinden Beyonce ve Jay Z, konser takvimlerini doğacak ikizlerine göre şekillendirmeye başladı. Geçtiğimiz gün Beyonce'un hamileliği nedeniyle konserlerini iptal ettiğini açıklamasından sonra Jay Z'nin de Ağustos ayında sahne alacağı 'V Festivali' konserlerini iptal edeceği iddia edildi. İkizlerin doğumunun festival ile aynı zamana gelme ihtimali nedeniyle Jay Z'nin tıpkı Beyonce gibi satılan biletlerin para iadesini yapmayı kabul ettiği söyleniyor.

Tom Hardy ratinglerde çakıldı

Yılın en çok beklenen yapımı olan İngiliz dizisi Taboo ikinci sezonunu göremeden final yapma tehlikesiyle karşı karşıya. Oscar adaylı Tom Hardy'nin baş rolünü oynadığı dizinin ratingleri her bölüm daha da düşüyor. Dizi Hardy'ye rağmen yayından kaldırılacak.

Dünya küçük

Amerikalı şarkıcı The Weeknd ve Selena Gomez aşkı doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Paris'te Accor Hotels Arena'da vereceği konser için Fransa'ya giden The Weeknd yanında sevgilisi Selena Gomez'i de götürdü. La Reserve otelinde kalan çift otelden ayrılırken bir kaç blok ötede eski sevgilisi Bella Hadid geçmekteydi. Paris Moda Haftası için şehre gelen Hadid bir süre sonra The Weeknd'ın kaldığı otelin önünden geçti. Eski aşıkların kıl payıyla karşılaşmamış olmaları büyük bir şans olarak yorumlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA