• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Prenses şıklığı ÇAĞRI ZORER

Prenses şıklığı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.03.2017, 00:00

İngiltere Prensesi Kate Middleton Londra'da katıldığı sanat galerisinde görüntülendi. Sanat eğitimine devam eden güzel Prenses, National Portrait Gallery'deki galaya şık bir yeşil elbiseyle damga vurdu. St Andrew's Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Cambridge Düşesi, çocuklarını da sanata ilgi duymaları için teşvik ettiğini söyledi. Sergideki tüm eserleri dikkatle inceleyen Middleton, sanatçılarla da uzun uzun konuşup bilgi aldı.

Emmy Rossum soyuldu

Shameless dizisinin fenomen karakteri Fiona'yı canlandıran Amerikalı oyuncu Emmy Rossum'un evine hırsız girdi. Güzel oyuncunun Batı Los Angeles'taki evine giren hırsızların kasada tutulan 150 bin dolar değerindeki takıları çaldıkları ve bu sırada Rossum'un evde olmadığı öğrenildi. Evdeki kasanın zorlamayla değil şifresinin girilerek açıldığını söyleyen polisler, hırsızların şifreyi nereden öğrendiklerini araştırıyorlar.

İkinci kez baba oldu

Sherlock dizisi ile tüm dünyada ciddi bir hayran kitlesine ulaşan İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch, tiyatro yönetmeni olan eşi Sophie Hunter ile birlikte ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Daha önce eşinin hamile olduğunu müjdeleyen Cumberbatch'in ikinci oğluna Hal Auden ismini verdikleri öğrenildi. 40 yaşındaki aktör son filminde Dr. Strange adlı süper kahramana hayat vermişti.

Efsane geri dönüyor

Tüm dünyada hayranları tarafından heyecanla beklenen Prison Break, 8 yıllık bir ayrılığın ardından hayranlarıyla tekrar buluşuyor. Aylar önce söylentilerin dolaştığı televizyon dünyasında efsane dizinin tam kadro geri döneceği açıklandı. Kendisine kurulan komplo sonucunda hapishaneye giren ağabeyi Lincoln'ü kurtarmak için hapishaneye giren Michael'ın kaçış macerasını anlatan Prison Break sürpriz finaliyle bir hayli konuşulmuştu. Şu ana kadar adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar ekleniyor ve aksiyon başlıyor. Dizi 5. sezon ilk bölümüyle 5 Nisan'da tüm dünyayla aynı anda Foxcrime'da olacak.

Rolünü eşine kabul ettirmekte zorlanıyor

Avustralyalı aktris Nicole Kidman vücudunda oluşan morluklar hakkında konuştu. Big Little Lies adlı dizide kocası tarafından şiddet gören bir kadını canlandıran güzel oyuncu, "Bu proje beni fiziksel ve ruhsal yönden çok yoruyor. Vücudumdaki morluklar yüzünden evde eşim Keith ile çok kez tartıştık" diyen oyuncu, eşini zor ikna ettiğini açıkladı. Keith Urban'ı sakinleştirmek için oyuncluğun böyle bir meslek olduğunu ve işi gereği bunu yapmak zorunda olduğunu söyleyen Kidman, eşine hak verdiğini de ekledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA