• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Terazi’ler için sürprizli bir gün FİLİZ ÖZKOL

Terazi'ler için sürprizli bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Duygusal yaşantımızda karışıklıklar olabilir. Özgürlük duygularımız ve başına buyruk hareketlerimiz yüzünden kişisel ilişkilerimizde zor anlar yaşayabiliriz. Havacılık ve yurt dışı ilişkilerimizle ilgili konular gündeme gelecek. Hareketli ve enerjik yönlerimiz atağa kalkacak. Ülkemizle ilgili dış siyasetin vurgulanacağı bir gün. Elektronik dünyasıyla ilgili teknolojik fuarların ve konferansların ön plana çıkması mümkün. Kıyafetlerimizde değişik tasarımları seçeceğiz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Sürekli çalışmaktan hoşlandıkları için, başarıya daima yakın olurlar. Kaybetmekten hoşlanmazlar. Sevgilerini bazen abarttıkları için, partnerlerini gereğinden fazla şımartabilirler. Sürekli uzak yerlere gitmenin hayalini kurdukları için, bulundukları ortama odaklanmak istemezler. Duygusal yaşamlarında aldatıcı ve ayartıcı davranabilirler. İflah etmez bir serüvencidirler. Açık havaya ve doğaya olan tutkularını önleyemezler. Çok çalışkandırlar ve işlerini çok kısa sürede tamamlarlar. Para kazanma konusunda şanslıdırlar. Çocuklarla ve hayvanlarla araları çok iyidir.

KOÇ:
Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için her türlü şart sizden yana olacak. Çekiciliğinizi, yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman sevdiklerinizi kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.
BOĞA:
Bugün sevdiklerinizin isteklerini önceden sezebileceksiniz. Aile bireyleri ile özel bir günü paylaşabilirsiniz. Yaşlı akrabalara yapılan ziyaretler ve onların istekleri ön planda olacak.
İKİZLER:
İlginç fikirlere açık bir gün. Çevrenizde sabit düşünceli kişilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Savunmanızı yaparken, duygusal davranıyor, sizinle aynı fikirde olmayanları eleştiriyorsunuz.
YENGEÇ:
Maddi konularda ailenizin kadınlarının etkisinde kalacağınız ve onların isteklerine yer vereceğiniz bir gün. Ani kararlar vermeden önce düşünmeli, hiçbir şey için acele etmemelisiniz.
ASLAN:
Hedefleriniz konusunda sır vermek istemediğiniz ve duygularınızı gizleme ihtiyacı içinde olacağınız bir gün. Bugün, kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Oysa partnerinizden destek isteyebilirsiniz.
BAŞAK:
İdeallerinizi gerçekleştirmek adına başarılı adımlar atıyorsunuz. Arkadaşlarınız, duygusal problemlerine sizi ortak etmek isteyecek. Dert dinlemek zorunda kalabilirsiniz. Akıl vermek hoşunuza gidecek.
TERAZİ:
Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor ve kendinize her konuda güveniyorsunuz. Yakın dostlarınızla farklı bir konuda fikir alışverişi içinde olacaksınız. Bugün sürprizlere açık olun.
AKREP:
Duygusal konularda patlamalar yaşayacağınız özel günlerden biri. Sosyal yaşamın renkli yönü, partnerinizle birlikteliğinizi olumsuz etkileyebilir. Çevrenize şüpheci yaklaşmaktan vazgeçin.
YAY:
Enerjinizin yüksek olmasından dolayı sınırlarınızı aşan bir taşkınlık içindesiniz. Ay karşıt burcunuz İkizler'de ilerlerken, bencil yönleriniz ortaya çıkabilir. Seçimlerinizi özenli yapmalısınız.
OĞLAK:
Duygu ve mantık dengenizi kurmak için üstün çaba gösteriyor ve koşullarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal güvene ihtiyacınız var fakat bunu etrafınızdakilere belli etmekten çekiniyorsunuz.
KOVA:
Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle bir araya gelerek yapacağınız işbirliği, yaşamınıza istediğiniz olumlu hareketi kazandıracak. Bu durum ufkunuzun genişlemesine neden olacak.
BALIK:
Değişim arzusu içinde sınırlarınızı genişletmeyi amaçlıyorsunuz. Bugün çekimser davranabilir ve güven verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA