• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlişkilerinizdeki uyumla yaşam zevkiniz artıyor FİLİZ ÖZKOL

İlişkilerinizdeki uyumla yaşam zevkiniz artıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, güzelliklerin hakim olacağı bir gün. Duygularımızda estetik ve yaratıcıyız. İsteklerimizdeki artışlarda belli bir kalite var. Evimizdeki eşyaların yerini değiştirebiliriz. Güzel kıyafetlere sahip olma, alışveriş tutkusunu da beraberinde getirecektir. Vitrinlere en fazla baktığımız günlerden biri. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek, kaliteli sohbetler yapacağız. Özellikle sanata olan eğilimimiz artıyor. Birçok konser salonu ve sanat galerisinin yoğunluk yaşaması söz konusu. Bugün maddesel değerler önem kazanıyor. Toprak alışverişi ve emlak konularının gündeme geçiş yapması ev ve arazi alım satımını ortaya çıkaracak. Uyum ve artistik duyguların ön plana çıkmasıyla, yaşam zevkimizde artış gözlenecek.

BUGÜN DOĞANLAR:

Güzellik kavramına çok önem verirler. Hayat felsefeleri çok ilginçtir. Yaşam, tecrübeler ve yanlışlar arasında kendini keşfetmektir. Doğal çekicilikleri ve diplomat yapıları sayesinde, çevrelerinde daima potansiyel bir hayran kitlesi vardır. Duygusal olmalarına rağmen, bu yönleri, çevrelerindeki kişilerin davranış biçimleriyle ilintilidir. Estetik sezgileri çok güçlüdür. Bulundukları ortamın karışık ve dağınık olmasına tahammül edemezler. Maddesel değerler yaşamlarında çok önemlidir. Güzelliklerin çalışmakla sahip olunacağına inanmış kişilerdir. Adaletsizliğin olduğu yerden hemen uzaklaşırlar. Zarif ve düzenlidirler. Çabuk sinirler fakat hemen yatışırlar. Çevrelerinde aksayan, sistemsiz işlere tahammülleri yoktur. Kaba hareket etmekten ve çevrelerini kırmaktan son derece çekinirler. Dingin ve zor kullanmayan bir yapıları vardır. Yalnız yaşamaktan hoşlanmaz ve sosyal ilişkilere önem verirler. Gerçek dostlarına çok değer verirler ve sevdikleri için, her türlü fedakarlığı yaparlar. Grup çalışmalarına katılmaktan mutlu olurlar. Uyumlu kişileri bir araya getirerek onları tanıştırmaktan ve buluşturmaktan büyük keyif alırlar. Kararlarını uygularken hiçbir engel tanımazlar. Akıllı ve yetenekli kişilerdir.

KOÇ:

Bugün Ay, Yay burcunda ilerliyor. İlişkinizde yenilenmeler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA:

Bugün, çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecektir. Birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecektir ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız.

İKİZLER:

Aşkla ilgili duygularınız dorukta seyredecektir. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz.

YENGEÇ:

Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. Ay'ın çalışma evinde olması, sizi daha evcil ve sevdiklerine bağlı bir kişi yapıyor. Evinizde dostlarınızı ve arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

ASLAN:

Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. KYakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK:

Maddi güven ihtiyacı içinde olduğunuz için, kişisel yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün, her türlü olanaklarınızı kullanabilirsiniz.

TERAZİ:

Enerjinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir gün. Sosyal ilişkilerinizin canlanması söz konusu. Bugün, yeni kişilerle tanışabilir veya özel dostlarında birlikte alış verişe çıkabilirsiniz.

AKREP:

Bugün, kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilirsiniz. Dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz.

YAY:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Estetik duygunuz ve güzelliklere olan ilginiz artıyor.

OĞLAK:
Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kurmak istiyorsunuz.

KOVA:
İdeallerinizi ortaya çıkaracak bir hareketlenme söz konusu. Birçok kombinasyon fikirler, bir birini tetikleyerek ilginç tablolarla ortaya çıkacak. Kararlarınızda ısrarcı davranacaksınız.

BALIK:

Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla, farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyorsunuz. Haksızlıklar karşısında kişisel tavırlarınız çok önemli.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA