• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.12.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün parasal değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Güven kelimesine gün içinde herşeyden çok ihtiyacınız var. İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken, başarınızı garantileyerek ilerlemenizde fayda var.

BOĞA:
Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini istiyorsunuz.

İKİZLER:
İçsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına iyimser bakmalısınız.

YENGEÇ:
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

ASLAN:
Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyorsunuz.

BAŞAK:
Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. İş birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz.

TERAZİ:
Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz.

AKREP:
Karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz.

YAY:
Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

OĞLAK:
Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

KOVA:
Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Sizi mutlu eden olaylar olacaktır.

BALIK:
Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlayacaksınız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA