• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.01.2016, 00:00
KOÇ:
Duygusal yönleriniz ön plana çıktığı zaman, mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan, ender kişilerden birisiniz. Haklı olduğunuz konuların üzerine gideceksiniz.

BOĞA:
Çevresel koşullardan şikayet etmek yerine renkli hale getirmek sizin elinizde. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek romantik anlar yaşmanıza neden olacaktır. Yaşadığınız hayal kırıklıkların üstesinden gelmeyi iyi biliyor olmanız sizin için avantaj oluyor.

İKİZLER
Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir. Yeni durumunuzla ilgili değişen şartlarınızı yeniden gözden geçirmek istemeniz, sizi farklı durumlara hazırlıyor. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışıyorsunuz.

YENGEÇ:
Bugün, maddi kaynaklarınızla ilgili inatçı tavırlar sergilemeniz, duygusal yönde sizi olumsuz etkileyebilir. Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz. Kendinize yeni kaynaklar bulmak zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN:
Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak gibi bir takıntınız yok.

BAŞAK:
Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız. Olayları fazla abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyor. Duygularınızı doğru yönlendirmelisiniz.

TERAZİ:
Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilirsiniz. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz.

AKREP:
Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Yakın takip olayları canınızın sıkılmasına neden olurken, rahat şartlarda çalışmak istiyorsunuz.

YAY:
Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz.

OĞLAK:
Maddi konularda duygusal davranmak sizi yanlış yönlendiriyor. Çünkü, söz konusu sevdikleriniz olduğu zaman harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin.

KOVA:
Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz. Ayaklarınızla ilgili yaşadığınız problemler canınızı sıkabilir.

BALIK:
Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA