• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2016, 00:00

KOÇ:
İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Doğallığınız sizi başarıya götürecektir. Maddi konularla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmesi, biraz da, sizin çalışmaların karşılığında olacaktır.

BOĞA:
Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Bugün, duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız. Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden, doğru bildiğiniz konularda taviz vermemelisiniz.

İKİZLER:
Organizasyonlarda çıkan birçok problem, kendi bünyesinde çözülecek ve yaşam sizin istediğiniz akışa gelecektir. Bugün yapmanız gereken tek şey, Önemli işlerinizi erteleyip, daha kolay işlerde yoğunlaşmanız. Bu size sinirleriniz açısından iyi gelecektir.

YENGEÇ:
Bugün, düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sessizce bildiğiniz yolda ilerlemeniz, bazılarına garip gelebilir. Fakat siz, ne istediğinizi çok iyi bildiğiniz için, hiç kimseye taviz vermeme konusunda oldukça kararlı davranıyorsunuz.

ASLAN:
İş hayatınızda beklenemeyen gelişmeler için, uzun seyahatleriniz olabilir. Emin olmadığınız konulara yanıt vermediğiniz için, çevrenizde bilinmez bir tablo çiziyorsunuz. Dostlarınız ve iş arkadaşlarınız sizden farklı bir şey beklemekten yorulmuş durumdalar.

BAŞAK:
Her konuda çok şey biliyor olmanız, sizi farklı kılabiliyor. Özellikle iş konusunda pratik zekanızla öne çıkmanız, yüzünden çevrenizde çok kolay düşmen kazanabiliyorsunuz. Bugün tahmin edemeyeceğiniz ilginç fikirlerle karşınıza çıkacaklar, seni sıkıştırmaya çalışacaklar.

TERAZİ:
Bugün, özellikle dengeleriniz korumak zorundasınız. Gün içinde sinirlerinizi bozacak birçok zincirleme olaylar olacaktır. Önemli olan, mantıklı ve ciddi kararlar vererek, çevrenizdeki kişilerin önünü akıllıca kesmektir.

AKREP:
Plüton mantığınız karıştırıyor. Satürn madde evinizden sizi tutumlu olmaya zorluyor. . Düşünceleriniz toplama konusunda zorlanabilirsiniz. Çevrenize gereken değeri vermenize rağmen, anlaşılmama gibi bir probleminiz var.

YAY:
Seyahatlerin gündeme gelmesiyle, kafanız karışık. Olayları akışına bırakmalısınız. Eski ve yeni dostlar arasında, karmaşa yaşıyorsunuz. Çevrenizde hiç suçunuz olmadığı halde, birçok arkadaşınız tarafından yaylım ateşine tutulabilirsiniz.

OĞLAK:
Bugün akılcı ve planlı hareket ederek, birçok olayın üstesinden kolayca geleceksiniz. Dostlarınızdan alacağınız farklı fikir alış verişi sizi tatmin etmeyebilir. Radikal kararlar almanın zamanı değil. Değişen durumlara yavaş hazırlanmalı ve çevrenize şok durumlar yaşatmamalısınız.

KOVA:
Öğle saatlerinden sonra durağan işlerinizin açıldığınız görmek sizi neşelendirecektir. Atılımlarınız doğru alanlarda kullanmak için, birçok fırsatı aynı anda değerlendirmek yerine yavaş hareket etmeli ve enerjinizi dağıtmamalısınız.

BALIK:
Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Bugün ailenizin eski olayları yeniden gündeme gelebilir ve sizin inatçı tavırlarınız karşısında, sevdikleriniz üzebilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI