• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.12.2016, 00:00

KOÇ:
Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyecek.

BOĞA:
Duygusal ilişkilerinizi kendi tarzınızda yaşamak istiyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz doğrultusunda sabit tavırlar içinde olmanız partneriniz açısından olumsuz olabilir. Onun istekleri ve sizin davranışlarınız arasında oluşan çelişkiler, ikiniz için zaman kaybı anlamına gelecek.

İKİZLER:
Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranışlarınız, partnerinizi zor durumlarda bırakıyor. Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşıyor ve kişiliğinizde ikilem yaratıyor.

YENGEÇ:
İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün.

ASLAN:
Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Ailevi sorunlarınızın gündeme gelmesiyle kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilirsiniz. Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor ve sevdikleriniz ve anılarınızla ilgili eski olaylar zihinsel olarak sizi meşgul edecektir.

BAŞAK:
Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz.

TERAZİ:
Maddi konularda istediğiniz verimi yakalamak birlikte çalıştığınız kişilerin potansiyeline bağlı olarak gelişiyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

AKREP:
Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

YAY:
İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün sezgisel yeteneklerinizin size kazandıracağı alternatiflerin önemli olduğunu unutmamalısınız.

OĞLAK:
Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yöneleceksiniz.

KOVA:
Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor. Evinizle ilgili değişikliği bugün yapabilirsiniz.

BALIK:
İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA