• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.02.2017, 00:00

KOÇ

Yaşantınızda önce duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı planlamalı ve acele etmemelisiniz. Aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız.

ASLAN

Siz, güçlü bir kişi olarak tanınırsınız. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz.

YAY

Yaratıcı yönlerinizin desteklenmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir fakat kendi deneyimlerinize güvenmelisiniz. Aşk evinizde ilerleyen Venüs, çeşitli düşünceler içinde bocalamanıza neden olabilir.

BOĞA

Evinizde huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz. Kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

BAŞAK

Kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

OĞLAK

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevrenizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız. İletişim konusunda oldukça duyarlı davranıyorsunuz. Duygusal bir konuşma yapmanız sizin özlemli olduğunuz konuları da beraberinde getirecek.

İKİZLER

Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, avantajı da beraberinde getiriyor. Duygusal alışveriş içinde olduğunuz kişilerin desteklerini üzerinizde hissedeceksiniz. İlişkilerinizde detayların önemli olduğu bir gün içindesiniz.

TERAZİ

İçtenliğe önem vermenize rağmen, bazen size hiç uymayan bir kişilik sergiliyor ve bulunduğunuz ortamlarda sır olmayı yeğliyorsunuz.
Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız.

KOVA

Ay'ın bulunduğu konum çalışma hayatı ile ilgili konularını gündeme getiriyor. Kazançlar konusunda yaşadığınız sıkıntılarınızı çevrenizin desteği ile aşabilirsiniz. İlişkilerinizi sıcak tutmayı denemelisiniz

YENGEÇ

Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Önemli aşamalardan geçtiğinizi başkalarının anlamayacağını zannederek, kendinizi üzüyorsunuz.

AKREP

Davetlerde felsefi konuşmalar ilginizi çekecek ve farklı kişilerle tanışacaksınız. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.

BALIK

Ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Yapacağınız ön çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız. Kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda beceri sahibi olduğunuzu unutmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI