• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2017, 00:00

KOÇ

Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz.
Bugün sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.
Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.

ASLAN

Yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini göreceksiniz. İlişkiniz varsa, acele etmemeli ve serpilmesini beklemelisiniz.

YAY

Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkacaktır. Eğlenceyle iş arasında dengeyi kuracaksınız. Değişen zevklerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, kazançlarınızı kontrollü kullanmalısınız.

BOĞA

Psikolojik yapınızı dengede tutarak hayatınızı denetleyebiliriz. Karşınıza çıkan kişilere şans vermeden önce onları inceleme fırsatı doğuyor. Kendinize uygun kişiyi bulduğunuz zaman, hemen karar vermeden önce düşünün.

BAŞAK

Çalıştığınız işyerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Eğer, olumlu bir şekilde süregelen özel bir durumunuz varsa, bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır.

OĞLAK

Duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görüyor. Gergin olduğunuz anlarda, rahatsızlık veren düşünceyi terk etmelisiniz. Güçlü ve enerjik olmanız, aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak.

İKİZLER

Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. Sizinle aynı düşünceyi paylaşacak kişilerle birlikte bir grup yapabilirsiniz.
Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.

TERAZİ

Aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Çok fazla hareket halinde olacağınız için, küçük kazalara karşı tedbirli olmanız gerekecektir.

KOVA

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz.
Katılacağınız toplantılarda kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz.

YENGEÇ

Bugün, sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.
Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz.

AKREP

Bugün, maddi açıdan bir çok önemli olay gerçekleşecek ve ve bunların çoğu uzun süreli olacak.. Aslanların genelde mevcut olan bencil yapısına rağmen, bu dönem çok fazla özverili davaranacaksınız.

BALIK

Çevrenizdeki sabit düşünceli kişilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Savunmanızı yaparken, duygusal davranıyor, aynı fikirde olmayan insanları eleştiriyorsunuz. Duygularınızı en yakın dostlarınızla paylaşma ihtiyacı içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA