• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.04.2017, 00:00

KOÇ

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum, sizi daha da hassas yapıyor. . Değişik düşüncelerden yola çıkarak sonuca daha fazla yaklaştığınızı görmekten mutlu olacaksınız.

ASLAN

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Olayları olduğu gibi kabul ederek kendi yaşamınızı daha bir kolaylaştırmak sizi olumlu kılacaktır.

YAY

Ani değişimlerden hoşlanmadığınız için, zihinsel ve bedensel bir gerilim söz konusu. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız. Bugün çevrenizdeki kişileri etkileme konusunda başarılısınız.

BOĞA

Bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, tüm romantik ve duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Partnerinizden beklediğiniz ilginin gerçekten istediğiniz beklentilerin karşılığı olup olmadığını öğrenmek istiyorsunuz.

BAŞAK

Çevrenizdeki kişilerin fikirlerinden yaralanmak istediğiniz bir gün içindesiniz. Arkadaşlarınızın fikrinden yola çıkarak, işinizle ilgili farklı yöntemleri denemek isteyebilirsiniz. Çevresel koşulların birden açıldığını görmek, sizi olumlu etkiliyor.

OĞLAK

İdeallerinizle birlikte çevresel koşullarını gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin hızlı hareket etmesinden hoşlandığınız için, bugün seçeneklerinizi kendi isteklerinizle birlikte değerlendireceksiniz.

İKİZLER

Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Çevrenizdeki otoriteye başkaldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bugün sinirli bir gününüz ve sakinliği denemelisiniz.

TERAZİ

Bugün, kombinasyon işlerinizi ön plana çıkaracak ve olayları her türlü şekilde irdeleme şansını yakalayacaksınız. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor.

KOVA

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

YENGEÇ

Ay, burcunuzda ilerlerken, yenilenme duygusu içinde hareket edebilir ve bulunduğunuz ortamları değiştirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak.

AKREP

Burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde, arkadaşlarınızla birlikte farklı fakat ilginç bir tablo oluşturacak, uzun süredir beklediğiniz ortamları yakalayacaksınız. Aşırı davranışlardan uzak kalmayı başarabilirseniz, kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi göreceksiniz.

BALIK

Arkadaşlık ilişkilerinizde hareketli bir ortam paylaşmayı amaçladığınız bu gün içinde, çevrenizdeki kişilerin duygusal sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bugün akıllı ve işini bilen kişilere ihtiyacınız olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI