• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.04.2017, 00:00

KOÇ

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz.
Başarı için, gerekli şartları kendiniz belirlemelisiniz.

ASLAN

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz.
Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz.

YAY

Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız.
Yaşama geçirmeyi düşündüğünüz is tekleriniz karşısında sabırlı olmalı, karşınızdakilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

BOĞA

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz.
Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

BAŞAK

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün.
Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak için uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz.

OĞLAK

Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Bazı konularda partnerinizin de, fikirleri olacaktır.

İKİZLER

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün seçici davranıyorsunuz.

TERAZİ

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişik iş profilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; gelecek getirisini de düşünmelisiniz.

KOVA

Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.
Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Her şeyden şüphe duyuyorsunuz.

YENGEÇ

Bugün, kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Ay tepe evinizde ilerlerken, kendinizi aşmanıza yardım ediyor.

AKREP

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin.
Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız.
Uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız.
Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.

BALIK

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA