• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.05.2017, 00:00

KOÇ

Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken enerjinizi dengeleme konusunda uyarı getiriyor.
Yapacağınız her türlü aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız.
Aşk yaşantınız oldukça renkli geçecek.

ASLAN

Bugün Güneş tepe evinizde ilerlerken, üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz.
Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz.

YAY

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz.
Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

BOĞA

Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz.
Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak.
Karşı tarafın bu konuda size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

BAŞAK

Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

OĞLAK

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor.
Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız.

İKİZLER

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz.

TERAZİ

Kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz.
Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, Ay tepe evinizde ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor.
Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

KOVA

Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun.
Bacak ağrılarınız olabilir.

YENGEÇ

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz.

AKREP

Partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz.

BALIK

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA