• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2017, 00:00

KOÇ

Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız.

ASLAN

Yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız. Bugün yaptığınız işlerle yetinmiyor, sıra dışı işler yapmaktan hoşlanıyorsunuz.

YAY

Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Mars'ın burcunuzda ilerlemesi nedeniyle enerjinizde yükselmeler söz konusu.
Kişisel çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanacak, sosyal ilişkilerinize olumlu yansıtacaksınız.

BOĞA

Çevrenizde sevgisel bağların önemli olduğu biliyor ve partnerinizle, onun da hoşuna gidecek ortak davranışlar içinde olmak istiyorsunuz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle yeni açılımlar söz konusu olacak.

BAŞAK


Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim; sorunlarınıza karşı atacağınız mantıklı adımların sizin inisiyatifinizde olmasına bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. Partnerinizle yapacağınız alışverişte sert tepki vermeyin.

OĞLAK

Düşüncelerinize destek aradığınız gün içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Çevrenizde gelişen olaylara katılmak istemeyeceksiniz. Duygusal bağlarınızın güçlenmesi ile ikili ilişkilerinizde istediğiniz performansı yakalıyorsunuz.

İKİZLER

Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir gün. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız.

TERAZİ

Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için, para barometrenizi yükseltmek zorundasınız. Yapacağınız çalışmalarda yeni hevesleriniz göz dolduracak. Beklediğiniz desteğin, karşı taraftan geleceğini görmek sizi rahatlatacaktır.

KOVA

Düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin düşüncelerine önem verin. Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz. Çoğul zihinsel aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız.

YENGEÇ

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz.

AKREP

Marsın konumu, olumlu ve olumsuz yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Sözleriniz anlamlı ve cesur olacak. Sezgileriniz çok yüksek seyrediyor. Partnerinizle duygusal konularda derinlik yaşamak istiyorsanız, onunla bazı değişimlere hazır olmalısınız.

BALIK

Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken hiç kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Bugün partnerinizle, size uzak olan konuları tartışabilir ve gereksiz bir kırgınlık yaşayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI