• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.06.2017, 00:00

KOÇ

Çevresel ilişkilerinizde kendiniz farklı bir şekilde ifade edeceğinizi biliyorsunuz. Beklediğiniz konula rın ayağınıza gelmesi sizi olumlu motive edebilir. Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsunuz.

ASLAN

Duygusal konularda çok derin düşünüyor ve partnerinizin kusurlarını yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz. Bugün, yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanabilme şansına sahipsiniz.

YAY

Ön sezilerinizin duygularınızın önüne geçmesiyle, kafanızda bir takım değer yargılarınız değişebilir. Arkadaşlarınızı yargılamaktan vazgeçmeli, ve çevrenizi olduğu gibi kabul etmesini öğrenmelisiniz.

BOĞA

Çevresel iletişiminizin ön planda olması ve yakın kan bağı olduğunuz kişilerle kurduğunuz duygusal alışveriş, parasal anlamda sizi zor duruma düşürebilir. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.

BAŞAK

Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir. Farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz.

OĞLAK

Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor. Maddesel konularda, partnerinizden bir takım tavizler bekleyebilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.


TERAZİ

Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya maeyillisiniz. Jüpiter 'den olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.

KOVA

Bugün, duygularınızı saklamak için bir çok nedeniniz olabilir ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Jüpiter'den olumlu etkiler alıyorsunuz. Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edecek amaçlarınıza yaklaşıyorsunuz.

YENGEÇ

Satürn ve Güneş para evinizi etkiliyor. Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal sorunları yüzünden işlerinizde gecikmeler olabilir.

AKREP

Olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Mars tepe evinizde ilerlerken, kişiselliğinizi ön plana çıkaracak mesleki başarılara ihtiyacınız olacak. Maddesel konularda üstün konuma gelmek gibi planlarınız olabilir.

BALIK

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız. Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA