• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.06.2017, 00:00

KOÇ:

Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirler ortaya çıkabilir.

BOĞA:

Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok. İçsel coşkularınızın sizi yönlendirmesine kendinizi bırakmalısınız. Kişiselliğinizi vurgulamaktan ve sessiz bir şekilde kendi düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız. Daha yapıcı davranmalısınız.

İKİZLER:

Partnerinizle uyum içinde olmanız ve beraber güzel vakit geçirmenize rağmen geniş çapta plan yapmanız gerektiğini unutabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda istemeseniz de çevrenizin odak noktası haline geleceksiniz.

YENGEÇ:

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Fikirlerinizi, mantık çerçevesi içinde değerlendirdiğinizi zannediyorsunuz. Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacaksınız.

ASLAN:

Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sezgisel gücünüz çok yoğun.

BAŞAK:

Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin farklı özelliklerine ve size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz ve hırslarınızda aşırıya kaçacaksınız. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyorsunuz.

TERAZİ:

İletişim konusunda oldukça başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere yardım etme isteği içindesiniz ve yardımsever duygularla hareket edebilirsiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz yükseliyor.

AKREP:

Çevrenizde yaratıcı kişilerin oluşu motivasyonunuz daha da güçlü kılıyor. Bulunduğunuz ortamlarda, dikkat çekici davranışlar sergileyecek ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz. Bugün kariyerinizi zorlayacak ve hızlandıracak işlere yönelmelisiniz.

YAY:

Bugün,uçucu şeyler düşünmek yerine ayaklarının sağlam basmasını gerektiren işlerle uğraşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins tarafından ilgi gördüğünüz bir dönemdesiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli.

OĞLAK:

Çevrenizdeki olayları sorgulamanız ve etkilenmenize rağmen, etrafınıza yansıtmak istemiyorsunuz. İçsel olarak kırgın olsanız bile, kendinizi yenileme konusunda akıllıca davranacak kadar mantıklı hareket ediyorsunuz.

KOVA:

Ay burcunuzda ilerliyor ve bugün, özgürce çalışmaktan yanasınız ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Olayların yönünü kendi doğrularınız için değiştirmek istemeniz doğal. Uzun süredir olmasını istediğinizi kişisel arzularınızı ön plana çıkacaktır.

BALIK:

Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız. Dostlarınızdan önemli destekler alacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA