• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.06.2017, 00:00

KOÇ

Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Bugün iddialı ve sosyal yönlerinizle rakip tanımıyorsunuz. Maddi konularda ise; elde ettiklerinizin üstünde, taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz.

ASLAN

Uranüs sizin kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerliyor. Ve her geçen gün enerjinizin daha da yükseldiğini hissedeceksiniz. Kararlı ve taviz vermeyen davranışlar içindesiniz. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız.

YAY

Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.
Bugün bütçenizle ilgili canınızı sıkan olaylar karşısında suçu başkalarında aramak yerine, oklarınızı kendinize yöneltin.

BOĞA

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Yapıcı yönünüzün çevresel faktörlerden çabuk etkilenmesi yüzünden olayların yönünü saptıra biliyorsunuz.

BAŞAK

Çevresel ilişkileriniz yeni bir boyut kazanırken, sosyal boyutu değişik çalışmalar içine gireceksiniz. Sevdiklerinizle ilgili romantik tasarımlarınız yanında hareketli günlerin ilk sinyallerini veren bir gündesiniz.

OĞLAK

Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak.
Aile bağlarınızın çok güçlü olması nedeniyle, onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor.

İKİZLER

Hedeflerinizi yönlendirirken detaylar üzerinde yoğunlaşacaksınız. Yakın dostlarınızın duygusal desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz fakat taviz vermeyen yapınızla çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Siz eğer derdinizi söylemezseniz, anlamaları mümkün değil.

TERAZİ

Ortak çalışmalara uygun bir gün. Engeller karşısında pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle çekişmeler yaşayabilirsiniz.
Sizin isteklerinizi karşı tarafın karşılayabilmesi için otoriter olmanız, bazılarını rahatsız edecektir.

KOVA

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Yalnız; en büyük kusurunuz, hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilir ve partnerinizi suçlayabilirsiniz.

YENGEÇ

Kendinizi daha enerjik ve sağlıklı hissediyorsunuz. Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, sizde tatmin duygusu sağlayacaktır.

AKREP

Tepkileriniz direk ve net olacak. Yanınızda çalışan kişilerin haklarını savunurken, çevrenize ters düşebilirsiniz. Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz; bugün, çalışma potansiyelinizi yüksek tutmalısınız.

BALIK

Aynı anda birçok işi bir arada yapmak sizi fazla yoruyor. Tutkulu ve çalışkan kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Sessiz çalışmayı yeğliyorsunuz. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI