• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.07.2017, 00:00

KOÇ
İlişkilerinizde ani ataklar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizde sıkıntı yapacaktır. Birlikte ortak proje ürettiğiniz arkadaşlarınızla son anda sorunlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN

Yakın arkadaşlarınızın olumsuz davranışları, sizin işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecektir. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Çalışmalarınızı dengeleyecek düşünceler içindesiniz.

YAY

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamayabilirsiniz.
Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız. Büyüklerin sürekli desteği bazen canınızın sıkılmasına neden oluyor.

BOĞA

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel yaptığınızı gösteriyor.

BAŞAK

Sizi sıkan özel durumlarda uzaklaşmalısınız.
Her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

OĞLAK

İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direk bağlantılı olan parametrelerdir.
Bu konularda kendinize bahaneler yaratmaya kalkışmayın.

İKİZLER

Yönetici gezegeniniz Merkür sizi yoruyor, , sosyal hayatınızda bir takım yenilenmeler söz konusu.
Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili bir takım gereksiz problemler üzerinde yoğunlaşabilir.

TERAZİ

Merkür burcunuzda geri gitmesiyle çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir.
Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

KOVA

Seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin, sizde içsel olarak nelere mal olduğunu kimse bilemez. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu.

YENGEÇ

Ailenizle ilgili sorunları fazla abartmadan çözmelisiniz.
Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinize kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz.

AKREP

Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil.
Vazgeçtiğiniz her duygu için ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

BALIK

İşinizde duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış bir gününüzdesiniz. Bu gün çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz.
Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını çok fazla büyütüyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA