• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.07.2017, 00:00

KOÇ

Sosyal ilşkilerimize gereken değeri vermemeniz gereken bir gün olmasına rağmen, karşılaştığınız kişilerin olumsuz yönlerinden etkileneceksiniz. Aşk ve mantık dengesi içinde hareket etmeniz gereken bir gün.

ASLAN

Konuştuğunuz her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, daha net olmayı denemekten başka çareniz yok. Yanınızda çalışan kişilerin duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz.

YAY

Ortamlarda duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

BOĞA

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Her şeyin yolunda olmaması halinde, keyfiniz bir anda kaçıyor. Sevdiklerinizle yapacağınız konuşma sorunun çözülmesine neden olacak.

BAŞAK

Esnek düşünceler içinde olmanız rağmen, herkesi şaşırtan bir tutum içindesiniz. Çevrenize karşı temkinli davranıyorsunuz.
Araştırmacı yönünüzün atakta olması nedeniyle, sizden saklanan bazı sırları öğrenebilirsiniz.

OĞLAK

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal anlamda enerjinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor.

İKİZLER

Çevrenizdeki kişilerin yoğun temposu sizi de etkileyecek. İçinizdeki fırtınaları çevrenize belli etmemekle yanlış yapıyorsunuz.
Özellikle bugün, karşınızdaki kişilere fikirleriniz açık bir dille belli etmelisiniz.

TERAZİ

Ay'dan olumlu etkileşim alıyorsunuz. Mantıklı yapınızın daha da kemikleşmesi ve düşüncelerinizden taviz vermeyişiniz sizin için önemli bir vurgu oluşturuyor. Bugün aileniz ve sevdiklerinizle inatlaşabilirsiniz.

KOVA

Maddi konularda duygusal hareket ettiğiniz bir gerçek. Önünüzü göremediğiniz zaman, yaşamı kendinize adeta zindan ediyorsunuz. Yaşam koşullarınızı denetlediğinizde her şey kendiliğinden düzelecek.

YENGEÇ

Arzularınız olmasına rağmen, hırslarınızı bastırmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin size olan duygularından emin olmak istiyorsunuz. Birlikteliklerinizde aşamalar kaydedebilmek için cesaret şart.

AKREP

Aşk eviniz Yengeç'te ilerliyor. Cinsel cazibenizi karşı tarafı etkileme konusunda kullanmanız için bir çok fırsat ayağınız geliyor. Bazı dostlarınıza sürpriz hazırlayabilir onlarla ortak çalışmalar içine girebilirsiniz.

BALIK

Kendinize ve çevrenize güveniyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, orijinal düşünceler içinde olduğunuzu gösteriyor. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA