• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.07.2017, 00:00

KOÇ

Maddi konularda girişimciliğinizin desteklenmediğini hissederseniz, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz.
Bugün karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün. Onunla aranızda sezgisel bir iletişim var.

ASLAN

Gücünüzün karşı tarafın istekleri konusunda denemek isteyebilirsiniz. Sizin baskıcı davranışlarınız karşısında, tepkisel bir hareketle karşılaşmanız mümkün. Duygusal konularda yeterince güven duymadığınız zaman, huzursuz olabiliyorsunuz.

YAY

Gücünüzün ve yaratıcılığınız farkında olacağınız bir gün içinde olmanız rağmen, huzursuz davranışlarınız yüzünden istemeden kalp kırabilirsiniz.
Çevrenizdeki kişilere söz vermeden önce randevu defterinizi gözden geçirmelisiniz.

BOĞA

İnatçı tavırlarınızın daha da belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğiniz daha da güncel hale getirmek isteyeceksiniz.
Karar vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmayı başarmalısınız.

BAŞAK

Bugün, gizlilikler ilginizi çekecek. Ay Boğa'da ilerlerken, bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermelisiniz.

OĞLAK

Maddi konularda gerekli her türlü aktiviteye sahip olmanız rağmen, yenilikler yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsunuz.
Yönetici ruhunuz atakta. Bugün çevrenizle olumlu etkileşim içinde olacaksınız.

İKİZLER

Atılımcı ve değişken yapınızı denetlemek zorundasınız. Bugün vereceğiniz her türlü kararı sonradan değiştireceğinizden emin olabilirsiniz.
Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle, duygusal iletişim içinde olacağınız konular gündem kazanacak.

TERAZİ

Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, kişisel ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırıyor. Onun tarafından anlaşılmaya ihtiyacınız var ve fikir ayrılıklarına karşı hazırlıklı olun. İlişkilerinizde sizden daha güçlü kişilere gereksinim duyacaksınız.

KOVA

Her şey güçten yana olacak. Hırslarınız konusunda bazı gecikmeler sizi rahatsız edebilir. Yaşantınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz.
Sosyal statünüz için gerekli olan şartları sağlamanız konusunda aceleci tavırlardan vazgeçmelisiniz.

YENGEÇ

Bugün enerjiniz yüksek seyrediyor ve her konuda acele karar vermek istiyorsunuz. Ani atak hareketlerin, uzun zaman döneminde zararlı olabileceğini düşünmeli ve karşınızdaki kişiye fazla yoğunlaşmamalısınız.

AKREP

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin size karşı başlattığı üstünlük savaşını galibi siz olsanız bile, bu durumdan hoşnut olmayabilirsiniz.

BALIK

Çalışma hayatınızda kendi doğrularınıza önem verdiğiniz için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsunuz. Bugün düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsiniz. Kafanız karışabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA