• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.07.2017, 00:00

KOÇ:

Ay'ın konumu gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve kişisel davranışları tercih edeceksiniz.

BOĞA:

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz.

İKİZLER:

Ailenizle yapacağınız ortak çalışmalar, her zaman sizi mutlu etmeyebilir. Bu gün Ay, yuva eviniz etkiliyor. Enerjinizin dağılmasını istemiyorsanız, önce sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Özgürlük duyguları içinde hareket edeceksiniz.

YENGEÇ:

Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. Güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak zorundasınız.. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak olumlu çalışmalar içindesiniz.

ASLAN:

Sabah saatlerinde kendinizi baskı altında hissedebilir ve bitirmeniz gereken işlerde yoğunlaşabilirsiniz. Yaşamsal enerjinizin güçlü olduğunu görmek size farklı bir duygu verecektir. Her zamanki gibi duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın.

BAŞAK:

Transit Ay burcunuzda ilerliyor. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız.

TERAZİ:

Maddi konularda girişimci yapınızı, uzun vadeli işlerle tatmin etmek istiyorsunuz. Şartlarınızı yeniden düzenlemek için gerekli görüşmeler yapacak ve isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Kazançlarınızla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek.

AKREP:

Bugün; Ay'ın konumu bilinçaltınızı etkiliyor ve olaylara kuşku ile bakmanıza neden oluyor. İçsel sıkıntılarınızın nedeni; bir çok farklı şeyleri aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapmayı istiyorsunuz.

YAY:

Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Her an değişik sürpriz beklentileri içindesiniz.

OĞLAK:

Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalısınız.

KOVA:

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay'ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor. Dostlarınızla bağlarınız güçleniyor.

BALIK:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA