• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.09.2017, 00:00

KOÇ

Dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişim içindesiniz. Çalışmalarınızda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün.

ASLAN

Dostluk duygularınız ön planda. Kendinize güveniyor, yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Toplumsal olayların sizin çevrenizde gelişmesi sayesinde olaylara daha sağlıklı bir yorum getirebilirsiniz.

YAY

Partnerinizle aynı düşünce ve duygu içinde olmanıza rağmen, paylaşımlarınızı yansıtırken, farklı dil kullanmayı yeğlemeniz ikinizin hatası. İş ilişkilerinizde ise; karşınızdaki kişilere istediğiniz her türlü şartı kabul ettirmek için, uygun bir zaman.

BOĞA

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek. Kişilerin olması, motivasyon gücünüzü arttıracak. Üstün kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size onlarla paylaşıyorsunuz.


BAŞAK

İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. Çevresel faktörlerin sizin lehinize gelişmesi motivasyon açısından da sizi güçlendiriyor.

OĞLAK

Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Sizin için başarı, özgürlüğünüzü ifade edebilecek ortamı yaratmak olacaktır.

İKİZLER

Çevrenizde oluşan bir çok romantik fırsat önünüze geliyor. Bugün yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak, ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

TERAZİ

Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, kendinize her konuda güveniyorsunuz. Sıkıldığınız anda kolayca şekil değiştirmeniz yüzünden, sizi tanımak her zaman mümkün olmuyor. Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz.

KOVA

Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay'ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, kişisel başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Duygusal ilişkilerinizde gizlilikler söz konusu olacak.

YENGEÇ

Kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

AKREP

Ay'ın bulunduğu konum aşk ilişkilerinize değişik bir yorum sunuyor. Duygusal coşkularınızda yaşadığınız ikilem yüzünden çevrenizi, özellikle partnerinizi şaşırtabilirsiniz. Olayların farklı yönünü görerek, kafanızda birçok karşıt düşünceler oluşacak.

BALIK

Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA