• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2017, 00:00

KOÇ

Sosyal ilişkilerinizde belli bir düzey ve kalite arayacaksınız. Bu dönemde karşılaştığınız kişiler size soğuk ve mesafeli gelecektir. İstediğiniz eğlenceyi belki bulamayacaksınız ama değerli dostlar ve aşklarla karşılaşma şansınızı da iyi kullanmalısınız.

ASLAN

Bugünlerde iş çevreniz genişleyerek, yoğunluğunuz hızlanacak. Gelirleriniz artarken, bu çabalarınız sizi de yoracak. Ortaklıklar iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alırken, ekip çalışmalarına önem vereceksiniz.

YAY

Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerlerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek. Bugünlerde seyahatlerin getirdiği avantajları iyi kullanmalısınız. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, beraberliğinizi güçlendiren anlar olacak.

BOĞA

Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınızın bu dönemde size aşık olma olasılığı çok yüksek. İş konumunuzda aktiviteler beraberinde duygusal konuları da beraberinde getirebilir. Dostluklarınızı pekiştirebilirsiniz.

BAŞAK

Sosyalliğiniz kariyer olarak sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağalantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak.

OĞLAK

gücünüzün yüksek olduğu bir dönem. Sağlam ve kalıcı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizin olanakları sizi pozitif destekleyecek. Arkadaş çevrenizle iş ilişkilerinizi olumlu pozisyonlarla birleştireceksiniz. İş yaşamınızda önemli değişimler olacak.

İKİZLER

İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Bu arada ilişkisi içinde olduğunuz kişileri daha uyumlu bir şekilde idare edeceksiniz.

TERAZİ

Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri kaldırıp bir kenara koymalısınız.
Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın.

KOVA

Bu gün, ailenizin ve yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. aşamda düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecektir.
Duygusal motivasyonunuz sizin sağlığınızı artı ve eksi etkileyecektir.

YENGEÇ

Gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Yıllardır unuttuğunuz bazı olaylar yeniden gündeme gelebilir.

AKREP

Düşüncelerinizle baş başa kalacak ve geçmişi düşüneceksiniz. Eski olayların artık sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuzun sizi olumlu etkileyeceği bir gerçek. Ayaklarınızı korumalı ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

BALIK

Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu dönemde ilişkilerinizi irdelemek yerine olaylara sukunetle yaklaşmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA