• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2017, 00:00

KOÇ

Odaklaşacağınız konularda başarılı bir çalışma içine girecek, pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız.
Beklediğiniz haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ASLAN

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız.

YAY

Satürn sayesinde çevrenizi testten geçirmeye devam ediyorsunuz.
Tutarlı duygulardan yanasınız.
Aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediğiniz için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacak.

BOĞA

Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak.
Bu dönem, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir.

BAŞAK

Çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz.
Ani ve atak davranışlar size uymayan bir ilişkinin, içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlış beraberlikleri düzeltemeyebilirsiniz.

OĞLAK

İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler olacak ve sizi güçlendirecek.

İKİZLER

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekerken, duygusal yönlerinizin de, tatmin olmasını isteyeceksiniz.
İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Duygularınızı gizleyeceksiniz.

TERAZİ

İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek koşulları defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Bazılarınız gizli kıskançlıklara hedef olacak.

KOVA

konumunuzda aktiviteler beraberinde duygusal konuları da, beraberinde getirecek. Diğer bir olasılık ise, hiç umulmadık bir şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz. Sürpriz bir tanışma yapacaksınız.

YENGEÇ

Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Yine bu dönem, başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacaktır.
Birçok gelişmenin başlangıcı bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı.

AKREP

Bugünlerde gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak.
İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız.
Unuttuğunuz bazı olaylar yeniden gündeme geliyor.

BALIK

Bireyselliğinizi ilan etmenin zevkini tadabilirsiniz.
Uzun süredir sizi rahatsız eden duyguların açıklık kazandığını hissetmeniz için birçok neden karşınıza çıkacaktır. İçsel sorunlarınızı kendinizle tartışacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA