• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.11.2017, 00:00

KOÇ:

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek zekanızla her olayı anında değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

BOĞA:

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili çözmeniz gereken bir sorunla ilgili arkadaş yardımı alacaksınız.

İKİZLER:

Duygusal konularda çevrenize karşı tutarsız bir imaj veriyorsunuz. Size güvenerek en özel konularını paylaşan kişiye karşı daha içten ve samimi davranın. Çünkü, çok çabuk başka noktalara adapte oluyorsunuz.

YENGEÇ:

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak.

ASLAN:

Bugün, duygusal konularınız belirgin ve önemli olacak. Partnerinizle ilgili beklentilerinizde artış var ve çok uzak olaylara karşı bile kayıtsız kalamayacaksınız. kişiliğinizle ilgili sorunları çok fazla abartmanızdır.

BAŞAK:

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi ve özellikle işinizdeki konumunuzu sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızdaki olaylara yön vermek isteyeceksiniz.

TERAZİ:

Bugün, çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

AKREP:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilere sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

YAY:

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarırken, daima kontrollü olun.

OĞLAK:

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacaksınız. Farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkacaksınız.

KOVA:

Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Fakat, bu arada ortaklık ilişkilerinizde inatçı tavrınızı da fark ettirmeden dikte ediyorsunuz.

BALIK:

Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Orijinal fikirlere önem veriyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA