• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2017, 00:00

KOÇ:

Bugün Ay, burcunuzda ilerlerken, duygusal patlamalara karşı hazır olun. Gün içinde alınganlık gösterebilir ve duygusal ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden çok fazla şey bekliyorsunuz.

BOĞA:

Derin bir ruhsal gevşemeye ihtiyacınız var. Bugün, yoğun düşünceler içinde olmanız, sizi gerilimli ve tedirgin yapıyor. Olayları gözünüzde büyüterek, sorumluluklarınızın artmasına neden oluyorsunuz. Eleştirilere açık değilsiniz.

İKİZLER:

Enerjinizi kişisel egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Duygusal sorunlarınızı kimseyle paylaşmayın.

YENGEÇ:

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda kendinizden eminsiniz.

ASLAN:

Ay, ortak burcunuz Koç'ta ilerliyor ve karşılıklı güvene bağlı ilişkilerinizin gündem kazanmasıyla, kendinizi daha rahat ve esnek hissediyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde yoğun bir duygu alışverişi içinde olacaksınız.

BAŞAK:

Çevresel ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız iş birliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız.

TERAZİ:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ihtiraslı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Başlattığınız bir işi bitirme konusunda beceriklisiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, öne geçmeniz mümkün.

AKREP:

Bugün, iyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, bazılarının kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir. Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız.

YAY:

Gizli duygularının sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Bugün, araştırdığınız konularda, elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat etmeli, gizliliğin size sağlayacağı yararları düşünmelisiniz.

OĞLAK:

Mantıklı davranmayı seviyorsunuz. Bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmelisiniz.

KOVA:

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Duygularınızda fazla inatçı ve ısrarcısınız. Zeki ve akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Düşünceleriniz merak ediliyor.

BALIK:

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdeki kişilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egolarınız yüzünden, ikilem yaşadığınız bu günde, olaylara alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA