• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.01.2018, 00:00

KOÇ:

Bugün olaylara pratik bir şekilde yaklaşıyor ve somut çözümler arıyorsunuz. Güçlü enerjiniz sayesinde, birlikte çalıştığınız kişileri kolay bir şekilde ikna etmeyi başaracaksınız. Her zamanki aceleci tavırlarınızdan eser yok.

BOĞA:

Düşüncelerinizi tartarak yaşamı farklı yönlerinden görmeniz, bugün işe yarayacaktır. Bulunacağınız ortamlarda çevrenizi etkilemek için olağanüstü bir şey yapmamanıza rağmen, rast gele konuştuğunuz konular bile dikkat çekecek.

İKİZLER:

Ay burcunuzda ilerlerken, çalışkan yönlerinizi ortaya çıkaracak fırsatları da size sunacaktır. Çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz. İstediğiniz performansı sağlama konusunda zamana ihtiyacınız var.

YENGEÇ:

Cinsel cazibenizin yüksek olduğu bir gün. Karşı cinsi kolaylıkla etkiliyorsunuz. Zevklerinizde aşırıya kaçmak istemiyorsanız, arzularınıza gem vurmayı öğrenmelisiniz. Bugün partnerinizle aranızda önlemeyen bir heyecan fırtınası oluşacaktır.

ASLAN:

Maddesel güven ihtiyacı içinde olsanız bile, çevrenize bu duyguları hissettirmek istemiyorsunuz. Bugün, fırsatlar konusunda ısrarcı olmamalı ve diğerlerinin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. Bazen geri planda kalmak daha iyi.

BAŞAK:

Duygularınızda bir çekimserlik söz konusu. Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Sizi ikna etmeleri çok zor olacak. Son derece inatçı ve sabit fikirli olacaksınız.

TERAZİ:

Ay İkizler burcunda ilerliyor ve kişisel ve yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, partnerinizle ortak organizasyonlar içinde olacaksınız. Kendi duygularınızdan çok, onun hissettikleri sizin için önemli olacak.

AKREP:

Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek. Bugün, hırslarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz. Sizinkilere aykırı düşüncelere tepki oluşturabilirsiniz. Detayların ön plana çıkacağı bir gün. Çevrenizi ve kendinizi sorguluyorsunuz.

YAY:

Ay karşıt burcunuz İkizler'de ilerlerken, detaycı yönlerinizi daha fazla ortaya koyuyorsunuz. Finans konularında girişimciliğinizi akıllıca kullanmak istiyor fakat yeniliklere karşı çekimser davranışlar içindesiniz.

OĞLAK:

Yakın çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili davranmak istemiyor fakat, size yanlış gelen şeyleri kabul etmek de istemiyorsunuz. Bugün çıkarlarınız düşünmek zorunda kalabilir ve düşüncelerinizi gizleyebilirsiniz.

KOVA:

Ay'ın bulunduğu konum, sezgisel ve akılcı yönlerinizle hareket etmenize neden oluyor. Koşullarınızı değiştirme konusunda acele etmek istemiyor ve yeni projelere açık olmanıza rağmen, bugün çekimser davranıyorsunuz.

BALIK:

Seçici davranışlarınız yüzünden birçok iş fırsatını kaçırabilirsiniz. Size önerilen çalışmalar içinde farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmeniz mümkün değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA