• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.02.2018, 00:00

KOÇ:

Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Sizi seven arkadaşlarının destekleri sayesinde, birçok problemin üstesinden geleceksiniz.

BOĞA:

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdakini üzebilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilirsiniz.

İKİZLER:

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz ve alıngan bir gün. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

YENGEÇ:

Olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşama geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

ASLAN:

Bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırıyorsunuz. Şartlarınızı benimseme konusunda tereddütleriniz var. İçsel savaşlarınızın sizi rahatsız edecek boyutlara gelmesine izin vermemelisiniz.

BAŞAK:

Sezgilerinizin, yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine gerecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız.

TERAZİ:

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün yeniliklere karşı direnç gösteriyorsunuz.

AKREP:

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

YAY:

Bugün, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

OĞLAK:

Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışları içindesiniz. Bir çok davete katılacaksınız.

KOVA:

Evinizle ilgili yapacağınız değişimlerden önce başkalarının da fikirlerini alıyorsunuz. Size anlatılanların arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içindeki durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

BALIK:

Bugün, kariyerinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. İlişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacağınız bir gün. Ay, kendinizi aşma konusunda size gereken avantajları sağlıyor. Sabırlı olmak sizin olumlu yönünüz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA