• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.02.2018, 00:00

KOÇ

Ay duygusal anlamda sizi olumlu etkiliyor.
Düşüncelerinizi yoğunlaştırarak, kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Geçmişe ait takıntılarınız yüzünden bilinçaltı engellerin karşınıza çıkmasından yakınabilirsiniz.

ASLAN

Akrep'teki, Jüpiter'in etkisiyle yaşantınızdaki engeller karşısında güçlenmeye devam ediyorsunuz. Ortaklık gerektiren ilişkilerinizde sezgisel yetenekleriniz sayesinde ileri görme yeteneğinizden faydalanacaksınız.

YAY

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz.
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, partnerinizle duygusal konuları abartabilir ve aranızda süregelen konuların tartışmasını uzatabilirsiniz.

BOĞA

Düşüncelerinize odaklaşmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir.
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal ihtiyaçlarınızda maddenin oldukça büyük bir önemi olduğunu gösteriyor. Ailenin kadınları ile para alışverişi içindesiniz.

BAŞAK

Kalıcı duygular peşindesiniz ve girdiğiniz çevrelerde görüştüğünüz, kişilerle empati yeteneğinizi birleştireceksiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için, amaçlarınızdan taviz vermek istemiyor ve ruhsal anlamda genişlemek istiyorsunuz.

OĞLAK

Bugün sevdiklerinize ulaşmak ve onlarla iletişim kurmak isteyeceksiniz.
Partnerinizle aranızda istediğiniz duygu yoğunluğunu bir türlü kuramıyorsunuz. Özellikle içinize kapanarak, duygularınızı saklamayı yeğliyorsunuz.

İKİZLER

Ay burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek.
Partnerinizin sizinle iş birliği içinde olmasından yanasınız.
Fakat beklentileriniz karşılıksız kalabilir. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz

TERAZİ

Yönetici gezegeniniz Venüs, Balık'ta ilerlemekte ve duygusal boşluklarınızı yeni aşk deneyimlerinle birleştirmek istiyorsunuz. Yakın çevrenizde her an gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız.
Srpriz olaylar da gündeme gelecek

KOVA

Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz.
Bugün, özgürlüğünüz ön planda olacak ve partnerinizle aranızda, bazı istenmeyen pürüzler yaşayabilirsiniz.
Ani para fırsatları doğacak.

YENGEÇ

Maddi konularda özgür davranmak istiyorsunuz. Kısıtlama gerektiren durumlarda baskı altında kalmış duygusuna kapılıyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel kaynaklarınızdan faydalanabilirsiniz.

AKREP

Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

BALIK

Bugün, duygusal konularda kendinizi değişik sürprizlere hazırlayın.
Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Bugün, sezgisel yetenekleriniz çok yüksek. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA