• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.06.2018, 00:00

KOÇ:

Kalıcı duygular peşindesiniz ve girdiğiniz çevrelerde görüştüğünüz, kişilerle empati yeteneğinizi birleştireceksiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için, amaçlarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.

BOĞA:

Bugün sevdiklerinize ulaşmak ve onlarla iletişim kurmak isteyeceksiniz. Partnerinizle aranızda istediğiniz duygu yoğunluğunu bir türlü kuramıyorsunuz. İçinize kapanarak, duygularınızı saklıyorsunuz.

İKİZLER:

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal ihtiyaçlarınızda maddenin oldukça büyük bir önemi olduğunu gösteriyor. Gireceğiniz ortamlarda taleplerinizin artışı sonucunda harcamalarınızı gözden geçirmelisiniz.

YENGEÇ:

Karşıt burcunuz Oğlak'ta geri giden Satürn'ün etkisiyle yaşantınızdaki engeller karşısında güçlenmeye devam ediyorsunuz. Ortak çalışmalar konusunda ileriyi görme yeteneğinizden faydalanacaksınız.

ASLAN:

Duygusal konularda kendiniz değişik sürprizlere hazırlayın. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Algılama gücünüz çok yüksek. Yaşama bakışınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz.

BAŞAK:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek. Partnerinizin sizinle iş birliği içinde olmasından yanasınız. Onun özgürlükçü yapısının sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsunuz.

TERAZİ:

Yakın çevrenizde her en gelişebilecek yeni olaylara hazırlıklı olmalısınız. Değişen durumlarla birlikte sürpriz olaylar da gündeme gelecek. Bugün arkadaşlarınızla hediye alış verişi içinde olacaksınız.

AKREP:

Maddi konularda özgür davranmak istiyorsunuz. Kısıtlama gerektiren durumlarda baskı altında kalmış duygusuna kapılıyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel kaynaklarınızdan faydalanabilirsiniz.

YAY:

Bugün, arkadaşlarınızla bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

OĞLAK:

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Ay karşıt urcunuzda ilerlerken, partnerinizle duygusal konuları abartabilir ve aranızda süregelen konuların tartışmasını uzatabilirsiniz.

KOVA:

Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüz ön planda olacak ve partnerinizle aranızda, bazı istenmeyen pürüzler yaşayabilirsiniz.

BALIK:

Bugün yeni oluşumlar içindesiniz. Düşüncelerinizi yoğunlaştırarak, kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Geçmişe ait takıntılarınız yüzünden bilinçaltı engellerin karşınıza çıkmasından yakınabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA