• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.10.2018, 00:00

KOÇ

Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz.

ASLAN

Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek.
Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz.

YAY

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.
Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

BOĞA

Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz.
Bu tür bir ruh durumu; şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir.

BAŞAK

Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. Hissettiğiniz gibi yaşamak istemeniz en doğal hakkınız ve bu konuda kendinize baskı yapmamalısınız.

OĞLAK

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konularda başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz çaba sonuç veriyor.

İKİZLER

Bireysel romantizm yerine, arkadaşlarınızla birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.

TERAZİ

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

KOVA

Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Kalbi dolu olanlar için farklı konumlar da, söz konusu olacak.

YENGEÇ

İş yerinizde çalışanlar arasında değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları başınızı ağrıtabilir. İmzalamanız gereken işlemlere dikkat!Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor.

AKREP

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, özgürce düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor.

BALIK

Harcamalarınız konusunda dikkatli olmalısınız.
Para harcamayı çok seviyorsunuz. Zevklerinizden taviz vermek istemiyor ve bunları daha fazla yaşamak istiyorsanız, çalışma statünüzü daha yükseklere taşımanız gerekecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA