• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.12.2018, 00:00
KOÇ:
Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi , karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz.

BOĞA:
Çevrenizde fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz.

İKİZLER:
Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddesel sıkıntılarınızı hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyeliniz de yansıtabileceksiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz

YENGEÇ:
Bugün, duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Gideceğiniz ortamlarda organizasyon çalışmalarına yer verecek ve eski dostların da gündeme geleceği ortamları paylaşacaksınız. Anaç duygularınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz.

ASLAN:
Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Ortaklıklarda paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz.. Bilinç altınızda sizi yönlendiren olaylara karşıt düşünceler içindesiniz. .Kendinizle çelişkiler yaşıyorsunuz. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz.

BAŞAK:
Sistemlerin kişi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu size daha disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor. Kararlı davranmanız gereken olayların siz sunacağı avantajları görecek ve davranışlarınızı daha iyi yönlendireceksiniz. Çevrenize güvenmek istemeniz doğal.

TERAZİ:
Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Reddedilme korkunuzu yenebilirseniz, kendinize olan güveniniz daha da artarak, duygularınızı rahat ifade edebileceksiniz

AKREP:
Çevrenizle iş birliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Bugün, kardeşlerinizin bazı sorunları gündeme gelebilir. Güçlü enerjinizi karşı tarafa yansıtmakta oldukça ustasınız. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

YAY:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu

OĞLAK:
Maddi konulara çok fazla duygularınızı yansıtmamalısınız. Bugün Ay'ın konumu, ailenizle birlikte olumlu paylaşımlar içinde olmanızı sağlıyor. İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve kendi bildiğiniz konularda, taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz. Çevresel sınırlandırmalardan sıkılabilir, ortamınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

KOVA:
Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

BALIK:
Bugün güven duygusuna her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Motivasyon konusunda zorlanabilirsiniz. .Özellikle gün içinde derin bir yalnızlık duygusuna kapılabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Özgüveninizin size yaptığı bu küçük atraksiyonları görmezlikten gelmeli ve kendinizi işinize vermelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA