• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.05.2019, 00:00

KOÇ:

Bugün çevreniz sizden etkilenirken, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Dış görünümünüzle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Partnerinizi eleştirmediğiniz sürece, karşılıklı sinerji artacak ve her ikiniz de olumlu bir şekilde beraberliğinizi devam ettireceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz.

BOĞA:

Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de, yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arsında gerekli işbirliğini sağlayacaksınız. Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

İKİZLER:

Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Bugün, suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

YENGEÇ:

Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz.. Bu dönemde yanlış düşünceler içinde çevrenizi yargılarken, eleştirici olabilirsiniz.

ASLAN:

Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmemelisiniz.. Dengeleriniz çok önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek bir enerjiye sahip olmanız rağmen dikkatli olmalısınız. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Düşüncelerinizde abartılara yer vermezseniz, daha da olumlu sonuçlar alacaksınız.. İç sesinizi dinlemelisiniz.

BAŞAK:

İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceksiniz.. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile, aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız. Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz.

TERAZİ:

Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için, kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Bugün, açık hava yerler dışında kapalı ortamlarda bulunmayın.

AKREP:

Bugün zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz, sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları , en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Sabah saatlerinde yorgun oluyorsunuz.

YAY:

Bugün, kişisel enerjiniz çok yüksek olacak. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden oldukça olumlu bir şekilde etkilenecekler. Beden diliniz çok iyi kullanacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz.

OĞLAK:

Disiplinli bir şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortak işbirliği içine gireceksiniz. Genel olarak maddi durumu iyi olan kişiler karşınıza çıkacaktır.

KOVA:

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir gün içindesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Arzularınızın tavanı yüksek; ve bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu arttıracak, daha da ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.

BALIK:

Duygusal yaşamınızla ilgili değişimler yapmalısınız. Bazı olaylar istediğiniz gibi olacak. Kuracağınız beraberliklerde karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Kısa vadeli sözleşmeler yapmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA