• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Deniz Seki’ye Çeşme’den kırmızı kart KAHRAMAN DURAK

Deniz Seki’ye Çeşme’den kırmızı kart

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2017, 00:00

Yaz sezonun son düzlüğüne girildi.
Bayram tatilinin başlaması ile birlikte yoğunluktaki artış bu hafta sonu ile birlikte tüm Ege'nin tatil merkezlerinde hissedilir derecede artmaya başladı.
Bodrum yoğunluğun ilk hissedildiği yer oldu.
Çeşme bu konuda bir adım geriden geliyor ama emin olun ki bir hafta süreyle Çeşme ve Alaçatı dolup taşar bundan emin olabilirsiniz. Şimdi gelelim magazin gündemine.
İddialar ve kulağıma fısıldanan dedikodular çok çarpıcı. Cezaevinden çıktıktan sonra konserlerle hayranlarına kavuşan Deniz Seki, Çeşme konserini hasta olduğu için mi iptal etti? Yoksa başka bir nedeni mi var? Var tabii ki onu aktaracağım.
Tüm yaz boyunca Mikonos'tan çıkmayan Eda Taşpınar yeni bir aşka mı yelken açtı? Açtı hem de öyle bir aşk iddiası ki ortalık birbirine girer. İsim vermeyeceğim ama sizlere kulağıma fısıldananları aktaracağım. Gelelim tarihin en büyük futbol transferine Neymar. Bu transfer sadece futbol ile mi alakalı? Bence hayır...

HASTALIK BAHANE Mİ?

Şimdi gelelim başlıktaki konumuza... Deniz Seki...
Zor yıllar geçirdi elbette.
Tahliyesinin ardından konserler vermeye başladı.
Çok özlediği müziğine ve hayranlarına kavuşan Deniz Seki, Çeşme'de konser vermek için kolları sıvadı. 25 Ağustos Cumartesi akşamı Çeşme'de hayranları ile buluşacaktı ki, bağlı olduğu ajanstan açıklama geldi. "Hasta olduğu için konser iptal". Boy boy her gazetede bu haber yer aldı. Aşk hayatındaki son buluş, ardından hastalık derken Çeşme konserini iptal etti ünlü popçu. Ben de şöyle bir araştırayım dedim. Neden iptal olabilir bu konser diye.
Hastaymış, geçmiş olsun ancak yıllarca özlemini çektiği sahneden nasıl bir hastalık ayırabilirdi Seki'yi. Araştırdım sordum soruşturdum, hastalık değil de gelen bilgiler satılan biletlerin sayısının bu konserin iptal edilmesinin nedeni gibi geldi bana.
Deniz Seki konseri için sadece 170 bilet satılmış.
Yanlış duymadınız sadece 170. 5 bin kişilik Çeşme Amfi Tiyatro'da 170 kişiye konser vermek istememiş bence Deniz Seki. Eeeee yıllardır yazılır, çizilir, söylenir, "İzmirli herkesin gittiğine gitmez, burası farklıdır" diye. Çeşme'de de İzmirliler şaşırtmadı.
Her yerde dolu dolu konser veren Deniz Seki'ye İzmir ve Çeşmeliler kırmızı kart gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA