• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.03.2017, 00:00

Batı Sahra için "Arap Zirvesi" yapılacak

Bir Tunus gazetesinin bildirdiğine göre Suudi Arabistan'ın girişimiyle yakın bir gelecekte Batı Sahra konusunda bir mini Arap zirvesi konferansı yapılması bekleniyor. Le Temps gazetesi zirve toplantısının amacının maden yönünden zengin eski İspanya sömürgesinin bağımsız olması durumunda, Cezayir'in Batı Sahra üzerinde hak iddia etmesi konusunda görüşlerini öğrenmek olduğunu bildirdi

Türk fizikçi Feza Gürsey ABD'de ödül aldı

Türk fizikçi Feza Gürsey'in, Amerikan Oppenheimer Fizik ödülünü kazandığı bildirildi. Türk Fizik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal İnönü tarafından yapılan açıklamada Amerikan Miami Üniversitesinin her yıl verdiği ödülü bu yıl Türk fizikçi Feza Gürsey ile Amerikalı fizikçi Prof. Glashov yaptıkları başarılı çalışmalar karşılığında kazandılar.

Hakemi yumruklayan boksöre 3 yıl ceza

Merkez Ceza Kurulu, Ankara'da Ocak ayı başında yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında hakemi yumruklayan Ankara Emniyet Kulübü boksörü Mustafa Varol'a üç yıl süreyle hak mahrumiyeti cezası verdi. Aynı şampiyonada dövüşen boksörlerden Malatyalı Osman Gelegel ve Trabzonlu boksör Oktay Değirmen de centilmenliğe aykırı davranışları nedeniyle altışar ay ceza aldı.

29 MART 1977

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA