Tahkim Kurulu'nun 20 Ekim 2010'da Şike Soruşturması kapsamında ceza kuruluna sevkettiği Recep, her gün kendisine çıkacak af umuduyla hiçbir antrenmanı kaçırmadan idman yapıyor
Recep Öztürk'ün dünyası 29 Ekim 2010'da Şike Soruşturması kapsamında başlatılan operasyonla karardı. 34 yaşında ve kariyerinde birçok şampiyonluklar olan Recep soruşturma kapsamında bir telefon konuşmasına konu olduğu için tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildi. Daha önce G.Birliği, Sakarya, Ankaragücü ve Konyaspor'da Süper Lig tecrübesi yaşayan ve çevresinde efendiğiliğiyle ve çalışkanlığıyla tanınan Recep savunmasında olaylarla hiç alakasının olmadığını belirterek, beklemeye başladı. Ancak bu süre öylesine uzadıki Recep büyük umutlarla geldiği Karşıyaka'da bir kez bile forma giyemedi. Sıkıntıları içine attı, sadece ve sadece çalıştı. 4.5 aydır hergün 'affedileceğim' ümidiyle tesislere gelen ve hiçbir idmanı kaçırmayan Recep, yarın oynayacakmış gibi hocalarının gözünün içine baktı. 20 Ekim 2010'dan beri şike soruşturması kapsamında tedbirli olarak yasak konulan Recep artık bu çilenin sona ermesini bekliyor. 34 yaşındaki tecrübeli kaleci, "144 gündür federasyondan gelecek kararı sabırsızlıkla bekliyorum. Bugün yasağım kalksa çıkar oynarım. Ha çıktı, ha çıkacak derken 20 Ekim'den beri federasyondan gelecek kararı bekliyorum. Hiçbir çalışmayı aksatmadım. Karşıyaka'ya hizmet etmek, bu taraftarın önünde ter dökmek istiyorum. Ancak beklentim bir türlü gerçekleşmiyor. Ligin bitimine 9 maç kaldı, umarım tedbirim kalkar ve bu sezonu maç yapmadan kapatmam" dedi.
GÖKHAN ÖZYURTLU
Kapsal'dan gözaltı
Bank Asya 1. Lig'de haftayı maç yapmadan geçecek olan Karşıyaka, Adanaspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Reha Kapsal, dün A2 takımı ile U-18 takımları arasında oynanan maçı izleyerek genç yetenekleri mercek altına aldı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki mücadelenin tamamını izleyen Kapsal, göze batan oyuncuları gelecek yıl kadroya alabileceğini söyledi.
