• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Amos kazanabilir

ERGUN ONARIR

Amos kazanabilir

ergun.onarır@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21 Nisan 2012
Veliefendi Hipodromu'nda 71 atın start alacağı 8 koşulu bir yarış günü.
1.AYAK: İngilizlerin uzun mesafeli handikap mücadelesinde Zebani, All In, Luxury ve Mızrak kapışması kazananı belirler.
2.AYAK: Çim pistteki maiden yarışta Delidolu ve Red Sox kapışmasına süper bir galop yapan Asia River de katılabilir.
3.AYAK: Gazi adaylarının kantara çıkacağı Preveze koşusunda Rampoldi, Sanzatu, Kronos, Full Tıme Tragedy ve Rain Shower öne çıkan taylar. Toruc Macto ve Business Kid imkanlar ölçüsünde kuponlara eklenmeli.
4.AYAK: TSYD Kupası koşusunda Tıght End ve Ergöz kapışması kazananı belirler.
5.AYAK: Arapların 17 handikapı sürprize açık. Şehrinaz, Karahisar, Yamaner, Sungur, eküri destekli Kızgınlav ve Altınalp daha şanslı isimler.
6.AYAK: İkincilikler serisine son vermek isteyen Amos maiden yarışı kazanmak istiyor. Rakip yazacaklara Cratos'u öneririm.

ALTILIM
2381111
34942
5951
645
73
6

F. (4) Kurtel, P. (6) Nedimem, S. (2) Hasanşah
F. (2) Zebani, P. (3) All In, Pp. (5) Luxury, S. (6) Mızrak
F. (3) Delidolu, P. (4) Red Sox, Pp. (9) Asıa Rıver, S. (6) Shameless
F. (8) Rampoldi, P. (9) Sanzatu, Pp. (5) Kronos, S. (4) Full Tıme Tragedy
F. (1) Tıght End, P. (4) Ergöz, S. (2) Distant Flıght
F. (11) Şehrinaz, P. (2) Karahisar, Pp. (1) Yamaner, S. (5) Sungur
F. (1) Amos, P. (3) Cratos, Pp. (6) Lamassu, S. (8) Sokullu

6.KOŞU İKİLİ: 1/4
5/6.KOŞU ÇİFTE: 8/1


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.