• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Giriş Tarihi: 07 Mayıs 2012
Osmangazi Hipodromu'nda 71 atın start alacağı 7 koşulu bir yarış günü.
1.AYAK: Arapların aprantilere ait yarışı sürprize açık. Kebirhan, Filintay, Kayıbeyi, Sezginşah, Gülnur, eküri destekli Karahanlı, Zuluthanım ve Alpdemir arasında bu yarışın kaderi şekillenir.
2.AYAK: Dişi tayların maiden yarışında Champs Sural, Amazonas ve eküri avantajlı Hürmiz birinciliğe daha yakın isimler. Agent Provocateur'den bir sürpriz gelebilir.
3.AYAK: Çok iyi bir form yakalayan Murathanbey kuponlara tek yazılabilir.
4.AYAK: Avşa Adası koşusunda Deli Bey, Zeytin Dalı, Müdür ve Ladies First kapışmasına Amor Amor ve Altınkaya da katılabilir.
5.AYAK: Burkal bu sürat yarışını kazanacak form düzeyine ulaştı, tek yazılabilir.
6.AYAK: İngilizlerin sürat handikapında Cengizhan Bey, Hermosa, Şahzaman, Gökkuşağı ve Kid Charlemagne kapışmasını izleyeceğiz. Yağışım ve Alya sürprizcilere.

ALTILIM

252113
3351
6634
9710
165
82
4
5

F. (1) Erenyiğit, P. (2) Çalışkan, Pp. (5) Khaan, S. (3) Akbaran
F. (2) Kebirhan, P. (3) Filintay, Pp. (6) Kayıbeyi, S. (9) Sezginşah
F. (2) Champs Sural, P. (3) Amazonas, Pp. (6) Hürmiz, S. (2) Agent Provocateur
F. (2) Murathanbey, P. (1) Baldovino, Pp. (7) Sema, S. (3) Davutbey
F. (1) Deli Bey, P. (5) Zeytin Dalı, Pp. (3) Müdür, S. (7) Ladies Fırst
F. (1) Burkal, P. (10) Asil Gelin, Pp. (2) Beyazatlı, S. (7) Kazanoğlu
F. (3) Cengizhan Bey, P. (1) Hermosa, Pp. (4) Şahzaman, S. (10) Gökkuşağı

3.KOŞU İKİLİ: 5/3
3/4.KOŞU ÇİFTE: 5/2


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.