• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Giriş Tarihi: 17 Aralık 2014
Veliefendi Hipodromu'nda 50 atın start alacağı 6 koşulu 106. yarış gecesi.
1.AYAK: Arapların uzun mesafeli yarışı çekişmeli geçecek. Burukkızı, Tuğkan, Payidarbey, Kasap, Rekor ve Yörükefe arasında kazanan belirlenir.
2.AYAK: Aprantilerin yarışında Nogay Tuğ ve Onassis kapışmasına Parlera da katılabilir. Subira sürprizde.
3.AYAK: 2 yaşlı taylarda Badavut ve Hıryuu birlikte düşünülmeli.
4.AYAK: Kısrakların 3 şartlı yarışında Belgitay, Ranya, Mısracım ve Mürvetim birincilik adaylarım.
5.AYAK: Uzun mesafeli handikap mücadelesini formunu yükselten Beyaz Gölge'nin kazanmasını bekliyorum.
6.AYAK: Kapanış koşusunda Lideryele, Halikarnas, Yiğitin Kızı, Nuşanınoğlu ve Esralı birinciliğe daha yakın taylar. Suzikar sürprizi sevenlere.

ALTILIM

126114
57222
3348
6510
711
4
F. (1) Burukkızı, P. (5) Tuğkan, Pp. (3) Payidarbey, S. (6) Kasap
F. (2) Nogay Tuğ, P. (7) Onassis, P. (3) Parlera, S. (8) Subira
F. (6) Badavut, P. (2) Hıryuu, Pp. (4) Perfectus,S. (1) Branzini
F. (1) Belgitay, P. (2) Ranya, S. (4) Mısracım
F. (1) Beyaz Gölge, P. (5) Mıght, Pp. (6) Duty Striker, S. (3) Kızçem
F. (4) Lideryele, P. (2) Halikarnas, Pp. (8) Yiğitin kızı, S. (10) Nuşanınoğlu

4,KOŞU İKİLİ: 1/2
4/5.KOŞU ÇİFTE: 1/1


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.