• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
GAZİ Koşusu ERGUN ONARIR

GAZİ Koşusu

ergun.onarır@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.06.2016, 00:00
1.AYAK: Dişi İngilizlerin "Zübeyde Hanım" koşusunda eküri destekli Tatvan İncisi birinciliğin en güçlü adayı. Güvenerek kuponlara tek yazılabilir.
2.AYAK: Dişi tayların grup yarışı olan "Nene Hatun" koşusunda Tenerife Song, Rumba ve eküri avantajlı Warrior Girl kapışmasını izleyeceğiz.
Gölalan'dan bir sürpriz gelebilir.
3.AYAK: Arapların önemli yarışlarından "İstiklal Savaşı" koşusunda Serhantay, Amankaya, Haliç, İzşan kapışmasını izleyeceğiz.
Kırdeniz sürpriz peşinde koşacak.
3 at eküri koşan Budakhan tam bir saatli bomba.
4.AYAK: Favorisiz bir "GAZİ" koşusu izleyeceğiz. Son yarışlarında göz dolduran Temsil en başta yazılmalı. Cooger, Graystorm, Rocket Man, sürpriz beklediğim Impulsive ve Wolf Prince iddialı taylar. Angel Horse, Midnight Magic ve Victory Is Ours geniş oynayanlarca dikkate alınmalı.
5.AYAK: Kumdaki "Anafartalar" koşusunda Kinowa, Euphrates, The World Is Yours ve Curtaralo kapışmasına Bindokuzyüzyedi de katılabilir.
6.AYAK: Kapanıştaki uluslararası "Ali Rıza Bey" koşusunda 3 at eküri koşan Mouheeb ve arızasını atlatan Cankardeşler birlikte düşünülmeli. Karaüzüm'den bir sürpriz gelebilir. İyi şanslar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA