• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaçan balık büyük oldu ERGUN ONARIR

Kaçan balık büyük oldu

ergun.onarır@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2018, 00:00

Oysa ne büyük umutlarla gitmiştik, Mustafa Kemal Paşa Spor Salonu'na. Hafta içinde deplasmanda Belçika'nın Spiriou takımını mağlup etmeyi başaran, ligde de yine deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u dize getiren Kaf-Kaf'ların Hollanda'nın Groningen takımını seyirci desteğiyle yeneceğine ümit ve inancımız tamdı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.
Yedi Amerikalısıyla basit sokak basketbolu oynayan ama paslaşmayı ve şut atmayı beceren rakibi önünde Karşıyaka savunma yapamadı. Gelen attı giden attı.

HAYAL KIRIKLIĞI

Yeşil-kırmızılıların büyük umudu Mısırlı Marei'nin skor makinesi olması beklenirken ilk devreyi sayısız geçti. İlkan ile birlikte kısa zamanda iki faul almaları nedeniyle hiç katkıları olmadı. Hücumda ise sanki yakan top oynarcasına şut atmaktan korkan takımımız garip garip atışlarla sert savunma yapan rakibinin önünde umutsuzluğu yaşadı. Chatman'ın sahada varlığıyla yokluğu belli değildi. Herkes takımın en kısası Wallker'ın şut atmasına bel bağladı. Litvanya'dan transfer edilen Gailaius mutlaka çakma Litvanyalı olmalı.
Ne savunma yapabiliyor, ne de şut atmayı becerebiliyor. Böylece ilk yarı inanılmaz derecede tutuk oynayarak fark yedik.

HOCA EGEMEN'İ UNUTTU

Pınar KSK ikini yarıya iyi başladı. Tayfun Erürkü'nün iyi savunma yapması ve seyircinin geçiş tezahüratı ile Walker'ın üçlükleriyle rakibini yakaladı. Ancak genç antrenör Özhan Çıvgın oyuncu değerlendirmedeki hataları Tayfun'u çıkarıp ayakta duramayan Chatman'ı oyun alması ribaundlardaki hatalar maçın kazanılmasını engelledi. Genç hoca, Egemen'i ise yanında unuttu ve oyuna almadı. Yazık oldu kazanılmayacak bir maç değildi ama Kaf-Kaflar bundan ders çıkarmalı. Bence Chatman ve bu takıma hayır gelmez. Kadroda mutlaka revizyon yapılmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA