• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS-Halk Bankası maçına can dayanmaz GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS-Halk Bankası maçına can dayanmaz

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.12.2016, 00:00

Voleybol sporunu seviyorsanız yarın saat 16.30'da kimseye randevu vermeyin. İzmir Atatürk Voleybol Kompleksi'nde iki şampiyon adayı ARKAS ile Halk Bankası'nın müthiş düellosu var, heyecanına yürekler dayanmaz. Kanadalı pasör Sanders, pasör çaprazı Kübalı Sanchez, Brezilyalı Gonzales, libero oynayabilen Brezilyalı Bravo, ayrıca Türk yıldızlar smaçör Gökhan, blokör Yiğit ve orta oyuncu Mustafa Koç İzmir'in gururunun kozları. Halk Bankası ise Brezilyalı pasör çaprazı Fonteles, Hollandalı Dick Kooy, F.Bahçe'den de anımsadığımız Sırp Miljkoviç ve de Arjantin'li pasör Gonzales ile galibiyet arayacak.
Haydi maça maça....
Avrupa'da rakipler zor
Filenin Sultanları'nın 2017 CEV Avrupa Şampiyonası Finalleri'ndeki rakipleri (C) Grubu'nda Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna. Her zaman iddialı Ruslar ve son dönemde parlayan Bulgarlarla çekişiriz, Ukrayna rakip olamaz. Maçların Azerbaycan ve Gürcistan'da oynanacak olması seyirci desteğini arkamıza alacağımızı gösteriyor.
Maçlar, 20 Eylül-1 Ekim 2017'de oynanacak.

Ege Ligi kasırgası

Sekiz 8 takım bulunduğu için Ege Ligi adı verilen Bayanlar 1.Lig (A) Grubunda muhteşem maçlar oynanıyor, sürpriz sonuçlar alınıyor, harika bir zirve mücadelesi izliyoruz. Çiçeği burnunda Alaşehir Belediye, pekçok yüksek bütçeli takımları geride bırakarak namağlup liderliğini sürdürüyor, alkışlanıyor. Sarı-siyahlılar yarın deplasmanda Bursaspor'u da yener veya 2 set alırlarsa şampiyonluk yolunda daha ümitli yürüyecek. Bursa gibi çok para harcayan 2.takım İst.Beylikdüzü 2.sırada. Son 8 maçını kazanan ve sadece Beylikdüzü'ne yenilen Manisa B.Ş.B de geliyor. Yabancısız oynayan KSK, buna rağmen 5.sırayı koruyarak en azından play-off için şanslı. 9 maçta tek set alabilen Işıkkent ile tek galibiyetli Bayramiç düşme hattına gömülmüş durumda. YARIN: 14.00 Salihli-Manisa, 14.00 ARKAS- Vakıfbank, 14.00 Maltepe-Rota K.,14.00 Y.Bayramiç- KSK, 15.00 Bursa-Alaşehir, 17.00 Balıkesir-Y.Yurt.

Başkan'dan beklentiler

Voleybol Federasyonuna tanıdık bir isim, M.Akif Üstündağ başkan seçildi, iyi de oldu.
Üstündağ, FIVB'deki (Dünya Voleybol Federasyonu) görevini tercih eden geçmiş dönemin başkanı Özkan Mutlugil'in sağ koluydu.
Bu sporun sorunlarını yakından bilen isim.
Üstündağ'dan beklentilerimiz, önerilerimiz var...Sultanlar Ligi'ne Vestel sponsor oldu, şahane. Bu ligde dünya yıldızları oynadığı için Türklerin azınlıkta kaldığı bir gerçek.
Esas önem vermemiz gereken, 8 Ege Takımının da şampiyonluk mücadelesi verdiği Bayanlar Birinci Ligi. Bu lige de sponsor bulunmalı, İDDİA kuponlarında yer almaları sağlanmalı ve yabancı oyuncuya yasak getirilerek genç yıldızların buradan fışkırması sağlanmalı.
Ve gelelim Filenin Sultanları'na, (A) Milli Takımımıza... Öyle, bir kupaya başka kadro, diğer kupaya başka kadro olmaz. Olursa son dönemde yaşadığımız gibi başarısızlığa mahkumuz. Bir çekirdek kadro yaparsınız, birkaç genç yeteneği ekleyerek tüm kupalara katılırsınız. Ayrıca liglerdeki maçların şifresiz kanallardan yayını sağlanmalı. İyi çalışmalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA